Westers Catering & Arrangemang

Säljansvarig VENUE81

Westers är ett av Stockholms ledande event- och cateringföretag, med eget högklassigt och innovativt cateringkök, projektledare, logistik- och servispersonal. Vi levererar kompletta lösningar för fester, event, konferenser och möten i ett brett urval flexibla lokaler på centrala lägen i Stockholm, med vår egen eventarena VENUE81 i spetsen. Läs mer på www.westers.se.

Westers söker nu en besjälad Säljansvarig som kommer få ett unikt tillfälle att skapa trafik och upplevelse i en av Stockholms bästa eventlokaler – VENUE81. Som Säljansvarig kommer du att bli motorn i Westers stora satsning på VENUE81 som Stockholms dynamiska och nyskapande eventarena för företag, organisationer och evenemang.

Du får en central roll inom organisationen som säljande idéspruta för VENUE81, i nära samarbete med ledning och marknadsavdelning. Rollen innebär ett övergripande ansvar för att identifiera nya affärsmöjligheter och samarbeten samt att svara upp mot det kundintresse som du själv genererar genom personliga kontakter och bearbetning av den lokala marknaden.

Som Säljansvarig för VENUE81 kommer du att rapportera direkt till VD/Försäljningschefen.

Din erfarenhet/profil:

Du har en dokumenterad erfarenhet inom försäljning gentemot företag, med fördel inom hotell-; restaurang-; och/eller eventbranschen. Vidare har du ett väletablerat och upparbetat nätverk inom Stockholmsområdet med bevisad förmåga att skapa säljande helhetskoncept där upplevelse och varumärke står i centrum.

Personliga egenskaper:

Du är en självgående, öppen och social person som skapar förtroende och entusiasm bland dina kunder och samarbetspartners. Vi tror vidare att du har en utpräglad entreprenöriell, nätverkande samt energifylld ådra med en djupt förankrad lust och vilja att ge service i alla situationer.

Westers erbjuder:

En stimulerande och flexibel arbetsplats där du har alla möjligheter att växa och utveckla din personliga insats i bolagets gemensamma strävan. Den energi du bidrar med får du mångfalt tillbaka.

För mer information om rollen, vänligen kontakta Ellinor Ohlin på ellinor.ohlin@headagent.se eller Sara Markstedt på sara.markstedt@headagent.se.