Hemnet

Key Account Manager Stockholm

Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostadsök. Vi har upp till 3 miljoner unika besökare i veckan och ungefär en miljon bostadsvisningar per dygn (våren 2015). På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter som är till salu genom registrerade fastighetsmäklare i Sverige. Utbudet uppdateras dygnet runt. Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling.

Som Key Account Manager kommer du att vara en del av säljteam inom affärsområdet Reklam. Du kommer att ansvara för ett flertal kunder inom Stockholmsområdet och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att;

• Arbeta aktivt gentemot mediebyråer, annonsörer och företag i Stockholmsområdet.

• Ansvara för försäljning av digitala- samt mobila annonslösningar.

• Bygga vidare på befintliga relationer samt skapa nya affärskontakter.

Som Key Account Manager rapporterar du till Försäljningschef för affärsområde Reklam.

Erfarenhet:

Vi tror att du har flera års erfarenhet inom relationskapande försäljning gentemot mediebyråer med bra resultat i ryggen. Du har med fördel arbetat i en digital verksamhet i framkant.

Personliga egenskaper:

Vi tror att du är en prestigelös, nyfiken och ödmjuk person som brinner för att göra affärer. Du är en mycket god relationskapare samt en god lagspelare. Du är driven, självständig och trygg i dig själv och i samspel med andra.

Vad får du av oss?

Vi ger dig ett företag fyllt av dedikerade människor som brinner för att ta Hemnet till nya dimensioner. Engagemang och gemenskap är ett signum. På Hemnet känner vi oss hemma. Här är det självklart att komma upp med nya idéer, ifrågasätta, samarbeta och skratta.

Frågor på tjänsten?

Kontakta Sarah Bouvin på sarah.bouvin@headagent.se (0768204648) eller Sara Markstedt på sara.markstedt@headagent.se (0735087056).