Konfidentiell

Business Analyst till Globalt Mediebolag

Är du en stjärna på analys med ett stort intresse för affärer? Vill du jobba på ett av Sveriges ledande mediebolag? Vi söker dig som är redo att axla en affärskritisk roll där det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Vi söker nu för kunds räkning en affärsorienterad analytiker till där ansvaret kommer att vara lönsamhetsanalyser på en Skandinavisk nivå. Detta är ett självständigt arbete med stort ansvar och inflytande.

Utbildning/erfarenhet

• 0-3 års erfarenhet av en liknande roll.

• Erfarenheter i Excel är mycket meriterande, men även QlikView eller programmeringskunskap.

• Krav på utbildning civilingenjör (exempelvis Industriell ekonomi) eller ekonomi.

• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, engagerad, samarbetsorienterad, lösningsorienterad och effektiv. Du är vidare väldigt analytisk med god förståelse för siffror och har en hög kommunikativ förmåga då det ställer höga krav på att sprida insikter och föreslå åtgärder vidare inom organisationen. För att trivas i rollen som Business Analyst drivs du av att få möjligheten att vara med och utveckla och bygga din roll från grunden. Du är strukturerad och vet vikten av att arbeta noggrant. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och har förmågan att ta tag i saker av ad-hoc-karaktär. Du bidrar med ett prestigelöst förhållningssätt och trivs i en social arbetsmiljö. Därtill är du skicklig kommunikativt i både tal och skrift och känner dig trygg med att presentera.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Cecilia Herlitz på Cecilia.herlitz@headagent.se 0704192713