Tobin Properties

Projektledare koncept och marknad

Tobin Properties är ett fastighetsutvecklingsföretag vars affärsidé är att ta den moderna storstadsmänniskans behov på allvar och skapa funktionella och väldesignade bostäder. Tobin vill utveckla stadsbilden med nya bostäder och arkitektur som särskiljer sig och skapar identitet. Tobin Properties grundades 2010 av Erik Karlin och Johan Varland. Bolaget är sedan 2014 börsnoterat på Nasdaq OMX First North och ägs av ledningen samt ett antal externa investerare. Tobin har idag 20 drivna och engagerade anställda med en projektvolym om ca 10 Mdr SEK de närmsta åren. För mer information om Tobin Properties besök www.tobinproperties.se.

Projektledare för koncept och marknad till Tobin Properties

Företaget växer och utvecklas i snabb takt. Nu behöver man förstärka sälj- och marknadsteamet med ytterligare en projektledare för koncept och marknad. Som projektledare rapporterar du till Marknadschefen.

Inom definierade fastighetsprojekt har du som projektledare ansvar för att analysera, konceptualisera och marknadsföra Tobins erbjudande till marknaden och skapa relation till potentiella kunder. Som projektledare kommer du att ha en central roll i uppdragen och vara med från idé till implementation. Du kommer också att vara ansiktet utåt för Tobin i kontakter med utveckling av produkt/fastighet, prissättning, försäljning och kommunikation.

Som en i marknads- och säljteamet har du också möjlighet att få vara med och bygga och utveckla processerna kring marknadsföring och konceptutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

•Djupgående marknadsanalys i syfte att definiera de enskilda fastighetsprojektens marknadspotential, målgrupp och position.

•Omvärlds-, trend- och konkurrensbevakning och analys.

•Insiktsbaserad konceptualisering, positionering och framtagande av marknadsmaterial inom de enskilda projekten.

•Definition av och ansvar för hur varumärket realiseras genom relationen till kunden och i alla kontaktytor.

•En hands-on närvaro i hela processen av framtagandet av bostäderna; från start till mål och från idé till inflyttning.

•Relation till externa partners (arkitekter, fastighetsmäklare, reklam- och PR-byråer, byggteam, m fl).

•Utmana, utvärdera och utveckla befintliga arbetssätt och processer. Hitta nya material och nya metoder för att skapa värde i bostadsförsäljningen .

Din erfarenhet

•Högskole- eller universitetsexamen inom marknad/ekonomi/kommunikation.

•Minst fem års erfarenhet från marknadsföring, troligtvis från konsumentvaru-/tjänstesektorn.

•Erfarenhet av koncept- och varumärkesarbete.

•Erfarenhet av arbete med konsumentinsikter, trender och segmentering av målgrupper.

•Erfarenhet från marknadsföring i alla kanaler; print, webb, event, pr, digital och social media.

•Erfarenhet av resultat- och budgetansvar.

•Erfarenhet av att leda och engagera ett team.

Personliga egenskaper

På Tobin Properties brinner vi för det vi gör. Därför söker vi dig som som är uttalat kundorienterad och som har ett genuint intresse för kundinsikter. För att lyckas i rollen krävs ett stort engagemang, att du är ansvarstagande och självgående och trivs i en entreprenöriell miljö där du är en del av bolagets utveckling. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ och orädd att utmana och utveckla arbetssätt och metoder. Som person är du energifull, driven, analytisk och har en hög intellektuell kapacitet.

Tobin Properties erbjuder

Tobin Properties befinner sig i en mycket positiv tillväxtfas med en tydlig ambition att utmana och utveckla branschen. Vi erbjuder dig en stimulerande, kreativ arbetsplats som kännetecknas av en prestigelös, positiv och familjär atmosfär.

För mer information, vänligen kontakta Karin Bergström (070-3252230) karin.bergstrom@headagent.se eller Cecilia Herlitz (070-192713) cecilia.herlitz@headagent.se