OneLab AB

Försäljningschef

OneLab är ett nyetablerat och nytänkande start-up som hjälper företag och dess medarbetare att kartlägga hälsa. OneLab använder den senaste tekniken för att hjälpa företag med dagens hälsoutmaningar. Genom att erbjuda smarta hälsoanalyser kan OneLab skapa hälsosamma arbetsplatser där medarbetare mår bra och kan prestera på topp. Onelab är ett av dem mest snabbväxande bolagen inom deras nisch och under 2017 har bolagets omsättning fördubblats. 

OneLab är ett nyetablerat och nytänkande start-up som hjälper företag och dess medarbetare att kartlägga hälsa. Genom att erbjuda smarta hälsoanalyser kan OneLab skapa hälsosamma arbetsplatser där medarbetare mår bra och kan prestera på topp.

Är du en driven och ansvarstagande försäljningschef som tycker det är viktigt att kunna erbjuda bra lösningar till företag som vill skapa hälsosamma arbetsplatser till sina anställda? Då kan rollen som Försäljningschef på OneLab vara helt rätt för dig.

Som Försäljningschef ansvarar du för och driver säljprocessen inom OneLab. Utgångspunkten för rollen är Stockholm och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att;

  • Identifiera potentiella affärer, prospektera och driva försäljningen mot företagets nya kunder. 
  • Etablera och bibehålla långsiktiga relationer med nuvarande kunder och fortsätta att skapa värde för dem. Daglig kontakt med HR-chefer och högt uppsatta personer ute hos OneLabs kunder.
  • Bygga upp ett säljteam och leda företagets säljare mot att uppnå uppsatta säljmål.
  • Bygga upp och sätta en långsiktig säljprocess från ax till limpa.

VI SÖKER DIG SOM HAR

  • Arbetat minst tre år med B2B-försäljning, gärna med HR som målgrupp, och har uppnått goda resultat 
  • Erfarenhet från att ha arbetat med hela säljprocessen; från nykundsbearbetning till långsiktiga kundrelationer
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar för ett säljteam.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har en högskole-/universitetsutbildning eller liknande utbildning inom relevant område. 

Som person är du driven, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare är du en flexibel person som har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du har ett starkt resultatfokus, har en förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer och du trivs i en roll där du får möjligheten att leda andra. Du har ett högt engagemang och tempo i arbetet, arbetar strukturerat och tack vare ditt fokus så tummar du aldrig på kvalitén i uppgifterna som du utför.

För mer information om tjänsten, kontakta Cecilia Brinck; cecilia.brinck@headagent.se eller Frida Gerhardsson; frida.gerhardsson@headagent.se