CDON

CRM Manager

CDON.COM är en ledande internetbutik i Norden som har arbetat med e-handel sedan 1999. Från att ursprungligen ha sålt medieprodukter har sortimentet successivt breddats och idag erbjuder vi våra kunder ett gigantiskt produktutbud. Vi arbetar aktivt för att hela tiden utöka vår marknad för att vara Nordens största e-handlare på nätet. CDON Marketplace är under stark tillväxt och totalt har över 900 externa aktörer knutits till marknadsplatsen. CDON.COM ingår i den nordiska e-handelskoncernen Qliro Group. Qliro Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholms Mid-caplista under kortnamnet ”QLRO”.

CDON.COM söker nu en analytisk CRM Manager som ska ansvara för kundlivscykeln och att aktivera våra kunder. Du ansvarar för CRM och marketing automation i alla våra kanaler. Vidare har du ansvar för att vidareutveckla vårt kundlojalitetsprogram.

Arbetsuppgifter:

  • Växa kunddatabasen genom att driva kundanskaffning och aktivera våra kunder
  • Analysera och segmentera kunddatabasen 
  • Löpande vidareutveckla och förbättra processer och arbetssätt kopplat till kundlivscykeln och kundlojalitetsprogrammet
  • Utvärdera och implementera CRM/marketing automation-verktyg tillsammans med IT-avdelning
  • Följa upp och analysera marknadsaktiviteter

Rollen ingår i marknadsavdelningen, innefattar personalansvar och rapporterar till Head of Marketing.

På vårt kontor i Malmö arbetar ca 150 personer i en kultur som präglas av kundfokus, driv, sälj- och resultatfokus och sunt förnuft. Tempot är högt, och en del av vår framgång ligger i en snabb reaktionsförmåga. Vi tror att du som drivs av resultat, att få ta ansvar och hela tiden strävar framåt kommer att trivas hos oss.

Vi söker dig som har:

  • Akademisk utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller motsvarande
  • Minst 5 års erfarenhet inom digital marknadsföring/email marketing/CRM
  • Erfarenhet av e-handel
  • Mycket god förståelse för kundens livscykel och hur man kan påverka kundernas beteende
  • Stark analytisk förmåga

Som person är du analytisk, driven, självgående och trivs med att arbeta i team. Vidare har du en positiv inställning, förståelse för affären och uppskattar att arbeta i en snabbrörlig miljö. Du följer med i de senaste digitala trenderna och vill vara med på vår resa att bli Nordens största Marketplace.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

För frågor om tjänsten, kontakta Frida Gerhardsson; frida.gerhardsson@headagent.se eller Leo Sjökvist; leo.sjokvist@headagent.se