Clear Channel Scandinavia

Projektledare Media

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.

Drivs du också av kärlek och passion för kommunikation? Vill du jobba på ett av Sveriges ledande medieföretag? Sök då jobbet som Projektledare Media hos Clear Channel Sverige.

I rollen som Projektledare Media kommer du till ett passionerat gäng som brinner för att utveckla utomhusreklam som media.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar

– Planera, boka in och driva kampanjer

– Optimera Clear Channels produktportfölj

– Utveckla produkt och process genom att utvärdera och analysera projektens resultat

– Skapa förtroende bland Clear Channels kunder.

Kompetenser

– Relevant akademisk utbildning eller motsvarande

– Affärs- och kundorienterad

– Flytande kunskaper i svenska och engelska (tal och Skrift)

– Goda kunskaper i Office paketet.

Erfarenhet

– 0-2 års arbetslivserfarenhet

– Arbete eller engagemang vid sidan av studierna är starkt meriterande.

Personlighet

Som Projektledare Media har du ett stort socialt ansvar och trivs med hög social kontakt med såväl kunder, entreprenörer som kollegor. Du förväntas ha en hög kommunikativ hållning och trivs med eget ansvar och handlingskraft. Du är lyhörd och söker de bästa lösningarna, du har ett långt perspektiv och vill vara i täten av utvecklingen samt är målfokuserad och levererar det du lovat. Vidare är du ödmjuk, strukturerad och har en god analytisk förmåga.

För mer information, vänligen kontakta Ellinor Ohlin på ellinor.ohlin@headagent.se eller Josefin Johansson på josefin.johansson@headagent.se