Hemnet

Key Account Manager Stockholm

Vi på Hemnet hjälper människor att uppfylla sina bostadsdrömmar. Varje vecka har vi förmånen att hjälpa 2 miljoner besökare att väcka, underhålla eller förverkliga sina drömmar. Att 8 av 10 hittar sin bostad hos oss är ett bevis på att vi gör något rätt, men vi har inga planer på att luta oss tillbaka och vara nöjda.

På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter som är till salu genom registrerade fastighetsmäklare i Sverige. Utbudet uppdateras dygnet runt. Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk

Som Key Account Manager kommer du att vara en del av säljteamet inom affärsområdet Mäklare. Du kommer att ha ett helhetsansvar för ett antal nyckelkunder med fokus på att utveckla den befintliga affären ur ett långsiktigt perspektiv.

Ansvar och arbetsuppgifter:

• Agera strategisk partner med helhetsansvar för ett antal utvalda nyckelkunder.

• Identifiera behov hos dina kunder med mål att utveckla den befintliga affären långsiktigt.

• Strategisk planering och aktiv kundbearbetning för att bibehålla samt skapa nya kontaktytor på befintlig kund.

• Ansvara för försäljning av Hemnets totala produktportfölj av digitala- samt mobila annonslösningar. 


Som Key Account Manager rapporterar du till Försäljningschef för Affärsområde Mäklare.

Erfarenhet:

Vi tror att du har flera års erfarenhet inom relationskapande försäljning mot nyckelkunder med bra resultat i ryggen. Du har erfarenhet av att arbeta strukturerat och agera strategisk partner mot nyckelkunder ur ett långsiktigt perspektiv. Med fördel har du bakgrund som fastighetsmäklare alternativt erfarenhet från mediabranschen.

Personliga egenskaper:

Vi tror att du är en prestigelös, nyfiken och ödmjuk person som brinner för att göra affärer. Du är en mycket god relationskapare samt en god lagspelare. Du är driven, självständig och trygg i dig själv och i samspel med andra. Vi tror även att du är en person som vågar tänka nytt och är villig att utmana befintliga tankesätt.

Vad får du av oss?

Vi ger dig ett företag fyllt av dedikerade människor som brinner för att ta Hemnet till nya dimensioner. Engagemang och gemenskap är ett signum. På Hemnet känner vi oss hemma. Här är det självklart att komma upp med nya idéer, ifrågasätta, samarbeta och skratta.

Frågor på tjänsten?

Kontakta Sarah Bouvin på sarah.bouvin@headagent.se (0768204648) eller Matilda Segelström på matilda.segelstrom@headagent.se (0760101352).