Bisnode

Salesforce Business Analyst

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut.

Vi på Bisnode drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör, vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut. Här hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och sina ideéer berikar verksamheten. För det är när alla bidrar med sina styrkor som Bisnode utvecklas som företag. Bisnode finns idag i 19 europeiska länder, är totalt omkring 2 400 medarbetare i Europa, varav 700 i Sverige.

Läs mer om hur det är att jobba på Bisnode här: bisnode.com/karriar.

SALESFORCE BUSINESS ANALYST

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut.

Nu söker vi en Salesforce Business Analyst. Rollen utgör en nyckelposition inom funktionen Process Development och kommer i samarbete med övriga teammedlemmar exekvera på det svenska bolagets identifierade förbättringsområden och etablerade projekt för att skapa en effektivare, mer konkurrenskraftig och marknadsledande organisation.

OM TJÄNSTEN

Som Salesforce Business Analyst utgör du bryggan mellan affärssidan och IT med mål att effektivisera och höja kvalitén genom hela affärsprocessen. I rollen säkerställer du att organisationen arbetar på ett professionellt sätt genom att samla in krav och sedan översätta dessa till en lösning i linje med bolagets behov och övergripande strategi.

Du ingår i Operations för Bisnode Sverige och rapporterar till

Head of Process Development.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen krävs att du har god kunskap om IT Infrastruktur, mjukvara och teknik (CRM, BI, ERP).

Du ska ha god kunskap och erfarenhet av affärsanalys och konfiguration samt ha erfarenhet av kravställning tillsammans med nyckelpersoner i företagsledning.

Vidare krävs god kunskap om vedertagna testmetoder och verktyg med fokus på acceptanstest och användartest.

Som person ska du ha en mycket god initiativförmåga, vara självgående, klara högt tryck och inte vara rädd för snabba omprioriteringar. Du är en prestigelös lagspelare och beredd på att arbeta hands-on när det behövs. Du kommer leda ett team av konsulter och därför uppskattar vi din samarbetsförmåga och goda förmåga att kommunicera med intressenter från både affärs- och IT-sidan.

ANSVARSOMRÅDEN

• Studera mjukvaran och dess processer för identifikation och scope av utmaningarna.

• Samarbeta med nyckelpersoner inom sälj & IT och driva lösningsdiskussioner baserat på kravställan.

• Definiera nuläget och dess utmaningar från olika perspektiv och genomföra gap-analyser.

• Dokumentera affärsbehoven på detaljerad nivå i kombination med systemkrav

• Förbereda use-cases, dokument för kravställning och systemkrav och dess förändringsalternativ.

• Baserat på systemkrav, sätta upp prototyper, mock-ups och dashboards.

• Aktivt deltaga i transfunktionella projektinitiativ för att driva analys, data- och processmodulering.

• Bevaka utvecklingsinitiativ, deltaga i projektmöten samt driva egna mindre utvecklingsområden.

• Definiera testplan och driva testförfarandet samt ge rekommendationer om justeringar och kompletterande förbättringspunkter.

• Utföra konfigurationsuppdrag baserat på design, validering och test

KVALIFIKATIONER

• Relevant akademisk utbildning (Civilingenjör, Civilekonom, Technology)

• +3 års erfarenhet av Business Analysis med tonvikt på kravställning, analys och systemutveckling.

• +2 års erfarenhet av acceptans-, system- och integrationstester i en Agile/Scrum miljö

• Certifiering Salesforce.com (Admin & Dev)

• Dokumenterade goda resultat av kravställning, dataanalys, processanalys, affärs- och teknisk analys, systemmodulering, testledning och förändringsarbete

• Expertkunskap av processer kring felsökning, omvandla findings till test plan samt rapportering till ledning är meriterande

• Kunskap och erfarenhet av user case analys baserad på affärsprocessen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående och med placering i Frösunda, Solna. Vi tillämpar provanställning.

För att veta mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Sarah Bouvin; sarah.bouvin@headagent.se (076-820 46 48) eller

ansvarig researcher Jesper Svärding; jesper.svarding@headagent.se (076-316 58 79).