Zmarta Group

Media Manager

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Elskling, Insplanet, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har ca 300 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.

Zmarta Group växer och vi behöver förstärka vår centrala marknadsorganisation med en driven, analytisk och kunnig Media Manager som blir en nyckelspelare i utvecklandet av vår marknadsföring till nästa nivå.

Du är med och tar fram och implementerar vår kommunikationsstrategi, samt följer upp och analyserar utfall för att säkerställa maxeffekt av våra investeringar. Till rollen hör att samordna och projektleda vår annonsproduktion med vår reklambyrå över flera marknader och varumärken. Du samarbetar nära vår mediebyrå såväl som direkt med olika media.

Dina KPI:er är ROI, varumärkeskännedom, direkttrafik och andra relaterade nyckeltal som du löpande följer, analyserar och rapporterar. Du ser möjligheterna till synergier mellan olika kanaler och hur våra insatser påverkar slutresultatet. Baserat på utfall och analyser driver du optimeringsarbete och förädling av annonseringen.

Media Manager rapporterar till CMO och jobbar på vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Analys och uppföljning av medieinvesteringar i olika kanaler och marknader
  • Koordinering och hantering av kampanjer och produktion av annonser i olika medieslag och marknader
  • Samarbete med våra olika marknaders organisationer samt med våra responskanaler i digitala media.

Erfarenhet: 

Vi ser att du har gedigen erfarenhet av liknande arbete, din bakgrund ligger inom masskommunikation och media, helst på köparsidan. Du har dokumenterad erfarenhet av att ansvara för annonsproduktion, att planera medieinvesteringar och följa upp utfall. Att arbeta med stora annonsbudgeter, omfattande kampanjer över flera marknader är självklart för dig och du drivs av att maximera resultatet från den investering som görs. Digitala media är lika självklart för dig som mer traditionella media – det är den samlade effekten du är van att arbeta med.

Du har relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation från universitet eller liknande.

Dina egenskaper:

  • Mycket god förståelse för och ett gediget intresse av media, hur media fungerar och samspelet mellan olika media 
  • Är analytiskt lagd, noggrann och systematisk – har gott siffersinne
  • Mycket god förmåga att koordinera och ”hålla många bollar i luften samtidigt”
  • En van administratör, behärskar komplexa flöden av information 
  • Har en strategisk läggning, ser helheten och har förmåga att lyfta blicken
  • Är väl bevandrad vad gäller trender och det som ligger i tiden.

Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla.

För mer information, vänligen kontakta Ellinor Ohlin ellinor.ohlin@headagent.se eller Leo Sjökvist leo.sjokvist@headagent.se.