Hemnet

Key Account Manager Göteborg

Vi på Hemnet hjälper människor att uppfylla sina bostadsdrömmar. Varje vecka har vi förmånen att hjälpa 2 miljoner besökare att väcka, underhålla eller förverkliga sina drömmar. Att 8 av 10 hittar sin bostad hos oss är ett bevis på att vi gör något rätt, men vi har inga planer på att luta oss tillbaka och vara nöjda.
På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter som är till salu genom registrerade fastighetsmäklare i Sverige. Utbudet uppdateras dygnet runt. 

Som Key Account Manager kommer du att vara en del av säljteamet inom affärsområdet Reklam. Du jobbar från vårt kontor I Göteborg tillsammans med ett par kollegor . Du kommer att ansvara för ett flertal kunder inom Göteborgsområdet och Skåne. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att; 

  • Ansvara för försäljning av digitala- samt mobila annonslösningar
  • Arbeta aktivt gentemot mediebyråer samt annonsörer
  • Bygga vidare på befintliga relationer samt skapa nya affärskontakter.
  • Nykundsbearbetning.

Du rapporterar till Försäljningschef som sitter på huvudkontoret i Stockholm. Resor inom regionen kommer att förekomma och för att trivas och bli framgångsrik i rollen behöver du vara självständig och tycka om att kunna planera och styra din vardag. Då resor ingår i tjänsten är körtkort ett krav.

Erfarenhet

Vi tror att du har minst två års erfarenhet inom relationskapande försäljning gentemot mediebyråer med bra resultat i ryggen. Du har med fördel arbetat i en digital verksamhet i framkant.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en utåtriktad, prestigelös, nyfiken och ödmjuk person som brinner för att göra affärer. Du är en mycket god relationskapare samt en god lagspelare. Du är driven, tålmodig, självständig och trygg i dig själv och i samspel med andra.

Vad får du av oss?

Vi ger dig ett företag fyllt av dedikerade människor som brinner för att ta Hemnet till nya dimensioner. Engagemang och gemenskap är ett signum. På Hemnet känner vi oss hemma. Här är det självklart att komma upp med nya idéer, ifrågasätta, samarbeta och skratta.

Frågor på tjänsten?

Kontakta Sarah Bouvin på sarah.bouvin@headagent.se (0768204648) eller Sara Markstedt på sara.markstedt@headagent.se (0735087056)