Westers Catering & Arrangemang

Säljansvarig VENUE81

Westers är ett av Stockholms ledande event- och cateringföretag, med eget högklassigt och innovativt cateringkök, projektledare, logistik- och servispersonal. Vi levererar kompletta lösningar för fester, event, konferenser och möten i ett brett urval flexibla lokaler på centrala lägen i Stockholm, med vår egen eventarena VENUE81 i spetsen och Skyddsrummet. Läs mer på www.westers.se.

Westers söker nu en Säljansvarig som kommer få ett unikt tillfälle att skapa trafik och upplevelse i en av Stockholms bästa eventlokaler – VENUE81. Som Säljansvarig kommer du att bli motorn i Westers stora satsning på VENUE81, Stockholms mest dynamiska och nyskapande eventarena för företag, organisationer och evenemang.

I rollen som Säljansvarig kommer du att ta ett ägarskap för VENUE81 med fokus på att hitta nya kunder och därmed öka försäljningen. Du kommer att ansvara för nykundsbearbetning från prospektering till mötesbokningar och hela vägen till avslutad affär. Du har telefon som främsta verktyg i din kundbearbetning. Som Säljansvarig för VENUE81 får du en central roll inom organisationen och du kommer ha ett nära samarbete med ledning och marknadsavdelning. Du rapporterar direkt till VD/Försäljningschef. I ryggen har du en projektledare som hjälper till att bygga helhetsupplevelser, då ditt huvudfokus är att göra affärer.

Din erfarenhet/profil

  • Dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning med fördel gentemot företag. 
  • Mycket goda försäljningsresultat i ryggen.
  • Erfarenhet från hotell-; restaurang-; och/eller eventbranschen är meriterande, men inget krav. 
  • Ett väletablerat och upparbetat nätverk inom Stockholmsområdet är en stor fördel.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en resultatfokuserad person som brinner för att göra affärer. Du har drivet som behövs för att självständigt nå dina försäljningsmål genom systematiskt arbete och hög aktivitet. Vi tror att du är en öppen och social person som skapar förtroende och entusiasm bland dina kunder och samarbetspartners. 

Westers erbjuder

En stimulerande och flexibel arbetsplats där du har stora möjligheter att växa och utvecklas personligen i bolagets gemensamma strävan. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar och som Säljansavarig får du en unik möjlighet att helt på egen hand bygga upp affären kring VENUE81. 

För mer information om rollen, vänligen kontakta Sarah Bouvin på sarah.bouvin@headagent.se eller Sara Markstedt på sara.markstedt@headagent.se.