Bisnode

Senior Product Manager – Information

Driven Senior Product Manager för Bisnode Information

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Nu söker vi dig som brinner för möjligheterna med Smart Data och vill vara med och forma vår tids mest spännande bransch. 

Vi på Bisnode drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör, vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut. Här hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och sina idéer berikar verksamheten. För det är när alla bidrar med sina styrkor som Bisnode utvecklas som företag.

  • Vill du ha övergripande produktansvar för Sveriges ledande webbtjänst för företag-, person-, fordon-, fastighet- och juridikinformation?
  • Är du en driven och energisk person som vill vara delaktig i framtagandet av nya erbjudanden för Bisnode?

Om tjänsten

I rollen som Senior Product Manager på Bisnode kommer du att leda ett team av erfarna Product Managers. Ni arbetar med digital affärsutveckling och du har ett övergripande ansvar för bland annat Bisnodes största webbportal Infotorg men också för att ta fram nya erbjudanden för bolaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  •        Förstå marknad, konkurrenter, kundens behov och identifiera möjligheter och risker
  •        Definiera Mission, Vision och Strategi för produktportföljen tillsammans med teamet
  •        Ansvara för övergripande roadmap och budget
  •        Äga övergripande P&L och KPIer
  •        Samarbeta med hela organisationen såsom sälj, marknadsföring, IT och Operations
  •        Leda, inspirera och utveckla teamet

 För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet av produktledning och god vana av att jobba agilt.

Din profil

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av ledning, du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap, socialt begåvad i kombination med att du är tydlig i din kommunikation och har integritet. Du motiveras av att se dina medarbetare lyckas och att entusiasmera, coacha och visa på möjligheter samtidigt som du bedriver produktutveckling utifrån definierade processer. Du har djup teknisk förståelse och erfarenhet av att ansvara för affärskritiska webbtjänster samt digital affärsutveckling. Du har akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi.

 Som person har du ett strategiskt och kommersiellt förhållningssätt i ditt arbete samt initiativförmåga och kraft att leda och driva arbetet framåt. Din framgång är att du lyckas kombinera affärsmässighet, driv och teknisk kompetens. Du gillar att driva förändringsarbete, jobba nära sälj och marknadsavdelningar, och känna dig hemma i ett internationellt sammanhang. Du drivs av höga ambitioner och har god ekonomisk förståelse. Din analytiska förmåga att förstå och kunna förklara komplexa sammanhang är ett framträdande karaktärsdrag.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på Bisnodes kontor i Solna. Tillträde snarast möjligt.