UC

Business Account Manager

UC söker en Business Account Manager till Kreditinformationstjänster (KIT) i Stockholm

UC befinner sig i en spännande fas med stort fokus på försäljning och produktutveckling och med ett starkt varumärke siktar de mot höga mål.

I rollen som Business Account Manager ansvarar du för den kommersiella relationen med kunderna i din kundportfölj, där du vårdar befintliga kunder samt rekrytera nya kunder genom att bearbeta strategiska prospekt till Kreditinformationstjänster (KIT). Där majoriteten av kunderna befinner sig inom bank och finans.

I rollen ansvarar du för att upprätta en plan för hur bearbetning ska ske för att säkerställa att UC når en hög kundlojalitet och optimerar sin försäljning. I rollen ansvarar du för att tillsammans med kunden arbeta med gemensam affärsutveckling, det vill säga dokumentera och framföra önskemål om kundens behov som kan föra UC snabbare mot uppsatta mål. Vid behov kommer du också att leda ett internt kundteam på Kreditinformationstjänster (KIT).

Erfarenhet och kompetens:

Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning i botten och mer än 5 års dokumenterad erfarenhet inom komplex lösningsförsäljning samt erfarenhet av affärsutveckling. Du har erfarenhet av att arbeta med befintliga kunder samt identifierar nya säljmöjligheter för att utöka kundstocken.

Du har sedan tidigare erfarenhet ifrån någon av följande branscher; bank/finans, betallösnigar, e-handel, energi eller telekom. Har du erfarenhet från kredittjänster och/eller compliance är detta meriterande.

Personliga egenskaper:

Som person bör du ha en hög analytisk förmåga då du behöver kunna identifiera vilka tjänster kunden behöver i sin kreditprocess. Vidare behöver du vara lyhörd för kundens framtida behov och önskemål då det ger UC viktig input om vilka tjänster som skall utvecklas. Du är driven och har en utåtriktad personlighet samt är smidig och professionell i dina relationer. Förutom kundkontakt kommer du att ha många kontaktytor internt på Kreditinformationstjänster (KIT) samt med övriga affärsområden och dotterbolag inom UC-koncernen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på UCs kontor i Marievik i Stockholm.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Linda Elvelin Österman tele: 073-508 35 86 linda.elvelin.osterman eller Sophia Brown tele: 076-000 11 50  sophia.brown@headagent.se