C-More

Chef Commercial

C More söker en Chef Commercial. Rollen innebär intäktsansvar för C More Sveriges abonnentportfölj via operatör samt ansvar för att skapa nya intäktsvägar via nya partners. Affärsutveckling, förhandling, strategisk planering samt ledarskap är viktiga byggstenar i uppdraget.

C Mores största intäkt i dagsläget kommer via partners så som Comhem och Telia. Respektive konto har en KAM som rapporterar till dig. Du har budget- och resultatansvar för operatörsaffären, dess utveckling och tillväxt. Du driver även tillväxt och intag av nya partners för vår OTT-produkt. För båda intäktsströmmar gäller att du följer upp det löpande arbetet, analyserar marknaden framåt, förhandlar kampanj- och sälj-upplägg samt leder ditt team framåt.

Som person är du målinriktad och leveranssäker. Du tycker om och är duktig på att samarbeta med många olika intressenter och kompetenser. Du kan snabbt sätta dig in i andra kollegors och teams perspektiv och har förmågan att tänka nytt. Du tycker det är kul med personalansvar och att bidra till dina medarbetares utveckling. Du är bekväm med att ta beslut och har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik förhandling. Du är noggrann med en känsla för detaljerna utan att tappa fokus från helheten, dvs. vår affär!

Vi söker dig som har:

  •        Flerårig erfarenhet av abonnent-/partnerförsäljning
  •        Vana att jobba i snabbrörliga organisationer
  •        Starka referenser vad gäller gott ledarskap
  •        Bevisad förmåga och lust att driva affärer
  •        Relevant universitetsexamen 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Du rapporterar till Affärsområdeschef Marcus Domeij. Tillträde är enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Matilda Segelström, 076-010 13 52 matilda.segelstrom@headagent.se eller Clara Scherman, 070-94154 16 clara.scherman@headagent.se