God Assistans

Verksamhetschef

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Vi har verksamheter i Stockholm, Umeå, Skellefteå, Piteå, Boden, Sundsvall, Gällivare och Malmö.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

God Assistans växer och för att vi ska kunna bibehålla vår kvalité gentemot våra kunder söker vi nu en Verksamhetschef till kontoret i Stockholm. Som Verksamhetschef har du en central roll med det övergripande ansvaret för all operativ verksamhet inom givet ansvarsområde. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och är en nyckelperson i ledningens arbete gällande verksamhetsplanering, budget, rapportering samt ekonomisk uppföljning. För att trivas i den här rollen behöver du ha ett brinnande intresse för att skapa goda och varaktiga relationer med både kunder, kundansvariga samt assistenter. Vidare vill vi på God Assistans erbjuda våra kunder omtanke, enkelhet, öppenhet och därigenom personlig och professionell assistans och en arbetsplats i ständigt utveckling till alla våra medarbetare. 

Övergripande ansvar

  • Personalansvar och operativt ansvar för verksamheten region Mitt
  • Budget- och resultatansvar för din region
  • Ansvar för att kvalitetssäkra assistansen; kartläggning, strukturering, planering, arbetsledning samt uppföljning
  • Säkerställa att gällande lagstiftning efterföljs. 

Din erfarenhet 

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom personlig assistans eller närliggande
  • Minst 3 år i ledande befattning av tjänstemän
  • Gedigen erfarenhet av arbetsledning inom personlig assistans
  • Kunskaper inom LSS samt till branschens tillhörande lagstiftning och föreskrifter
  • Akademisk examen inom HR/personal, beteendevetare, socionom eller annan relevant utbildning är meriterande
  • Körkort B. 

Vi söker dig som 

För att trivas i rollen som Verksamhetschef hos oss har du ett coachande och engagerat förhållningssätt till kunder och anställda. Ditt ledarskap genomsyras av trygghet, närvaro, beslutsamhet samt att du alltid har människan i fokus. Vidare är du mån om att kvalitetssäkra assistansen i alla led, du tar stort ansvar, är strukturerad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Avslutningsvis drivs du av att vara en del av ett lyhört, växande och personligt företag som präglas av omtanke för andra.