MTD AB

Account Manager

MTD – Morgontidig Distribution – är det morgontidiga leveranssystemet som varje natt levererar morgontidningar, tidskrifter, brev, spelkuponger, paket m.m. direkt till privatperson i postlådan – eller till företaget – över hela Sverige. MTD som bildades 1992 säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster som baseras på 40-talet terminaler och ca 8 000 distributörer. MTD-Gruppen omsätter drygt 3 miljarder kronor och är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. MTD löser enkelt, engagerat och effektivt de morgontidiga leveranserna.

Vill du vara med och driva upp ett nytt affärsområde inom distribution sök då jobbet som Account Manager hos MTD!

I rollen som Account Manager kommer du att vara med och bygga upp ett nytt affärsområde för MTD där du kommer att sälja MTD senaste produkt; paketlevernas direkt till dörren redan med morgontidningen! Som säljare kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen gentemot företag där du arbetar med hela Sverige som din kundbas.

Som Account Manager kommer du att fokusera på kvalificerad tjänsteförsäljning och utveckling av befintlig kundstock. Då dina arbetsuppgifter även kommer inkludera nykundbearbetning i form av prospektering, mötesbokningar och hela vägen till avslutad affär, söker vi dig som drivs av att hitta nya affärsmöjligheter såväl som utveckling av befintliga och dessutom tycker samtliga delar det är riktigt stimulerande och kul!

I rollen förekommer resor i Sverige.

ERFARENHET 

  •   Högskoleutbildning eller motsvarande
  •   Minst 2 – 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B                               
  •   Dokumenterad erfarenhet av att självständigt drivit säljprocesser i mål med         goda resultat
  •   Meriterande med erfarenhet från e-handel

 PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du resultatorienterad och målfokuserad. Du har en god förmåga att tänka affärsstrategiskt och att strukturera samt prioritera ditt arbete. Vidare är du en person med en härlig energi starkt initiativtagande och stor social förmåga. Du fungerar  väl i grupp, men samtidigt har du det inre drivet som behövs för att självständigt nå dina försäljningsmål. 

Placering i Norsborg.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig! Hör gärna av dig till Camilla Asmussen; camilla.asmussen@headagent.se, +46707908741 eller Linda Elvelin; linda.elvelin@headagent.se