OneLab AB

Account Manager

OneLab är ett nyetablerat och nytänkande start-up som hjälper företag och dess medarbetare att kartlägga hälsa. OneLab använder den senaste tekniken för att hjälpa företag med dagens hälsoutmaningar. Genom att erbjuda smarta hälsoanalyser kan OneLab skapa hälsosamma arbetsplatser där medarbetare mår bra och kan prestera på topp. Onelab är ett av dem mest snabbväxande bolagen inom deras nisch och under 2017 har bolagets omsättning fördubblats. 

Är du en driven och ansvarstagande Account Manager som tycker det är viktigt att kunna erbjuda bra lösningar till företag som vill skapa hälsosamma arbetsplatser till sina anställda? Lockas du dessutom av att vara en del av ett förtag i tillväxt? Då kan rollen som Account Manager på OneLab vara helt rätt för dig!

I rollen som Account Manager är du en central del av teamet och kommer vara med och bygga och utveckla säljorganisationen. Du kommer representera OneLab och etablera kontakten med nya och befintliga kunder. Du arbetar direkt mot beslutsfattare såsom HR-, försäljning och marknadschefer samt andra intressenter.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Arbetat minst två år med B2B-försäljning
  • Erfarenhet från att ha arbetat med hela säljprocessen
  • Är tävlingsinriktad, målmedveten och drivs av att nå högt uppsatta mål
  • Är energifull med en utåtriktad personlighet
  • Kan identifiera potentiella affärer, prospektera och driva försäljningen mot företagets nya kunder. 
  • Har ett brinnande intresse för hälsa

PERSONLIGA EGENSKAPER:

Som person är du driven, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare är du en flexibel person som har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du har ett starkt resultatfokus, du drivs av att träffa nya människor samt  har en genuin passion för att skapa affärer! Du har ett högt engagemang och tempo i arbetet, arbetar strukturerat och tack vare ditt fokus så tummar du aldrig på kvalitén i uppgifterna som du utför. 

 För mer information om tjänsten eller frågor vänligen kontakta Lina Svensson lina.svensson@headagent.se