Web Guide Partner

Paid Specialist

Web Guide Partner Grundades 2003 och har sedan starten varit bland världens främsta experter på sökmotoroptimering. Idag har de utvecklats till en fullservice-byrå där de hjälper sina kunder med alla typer av digital marknadsföring i samtliga digitala kanaler. Web Guide Partner, kärleksfullt förkortat till WGP, är en av Sveriges främsta och snabbast växande byråer inom digital marknadsföring, som kan stoltsera med en komplett produktportfölj inom sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonsering (SEM), innehåll, sociala medier, BI och analys.

 

WGP har sedan starten fostrat mängder med digitala marknadsföringsstjärnor, och söker nu efter nästa stjärna som ska komplettera deras digitala team med fokus på optimering av betalda kanaler.  

Rollen är som Paid Specialist, där du kommer att ingå i ett team om 10 personer som hanterar medelstora till stora konton, med fokus på optimering av digitala kampanjer via exempelvis Adwords, Facebook och Bing. Det är hög kompetensnivå i teamet och du kan förvänta dig stora utvecklingsmöjligheter och en brant utvecklingskurva. På WGP får du arbeta i framkant inom det digitala tillsammans med några av branschens mest erfarna specialister.

WGP är ett företag som värderar nära samarbete och kunskapsutbyte med sina kunder framför att fakturera så många timmar som möjligt, där gemensam framgång är målet. Här arbetar konsulterna ca 40/h i veckan med balans mellan arbete och privatliv. Stor vikt läggs också vid att konsulterna får ta sig an längre uppdrag vilket ger dem möjligheten att komma närmare kunden och långsiktigt genomföra strategier. På WGP får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll så att du ligger i absolut framkant vad gäller digital marknadsföring.

DIN PROFIL

  • Du har gedigen erfarenhet av att optimera SEM-kampanjer, i kombination med ett fortsatt starkt driv att utveckla din SEM-kompetens.
  • Du är en analytiskt skolad person som har ett brinnande intresse för digital marknadsföring samt konsultyrket i sin helhet.
  • Du är kunddriven och tillmötesgående.
  • Du gillar att analysera på djupet och löser uppkomna problem hands-on.

 DINA EGENSKAPER

  • Som person är du prestigelös, nyfiken och proaktiv.
  • Du är van att ta egna initiativ, ta ansvar och driva arbetet framåt på egen hand
  • Du har förmåga att prioritera och avgöra vad som är viktigt för att nå uppsatta mål.
  • Du har mycket god analytisk förmåga
  • Du är förbättringsorienterad och drivs av att förbättra dina kunders resultat