Bisnode

Sales Engineer

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav ca 550 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Läs mer om Bisnode här: bisnode.com/ombisnode

Sales Engineer, Preparation for Delivery

Gruppen Preparation for Delivery ingår i Operations som är inne i en spännande och intensiv förändringsresa där vi transformerar verksamheten för att förhöja kundvärde och serviceförmåga så att Bisnodes konkurrenskraft förbättras. 

Som Sales Engineer hos Preparation for Delivery får du vara med och jobba med flera av våra viktigaste kunder. En betydande del av din arbetstid kommer du att stötta sälj med ditt tekniska kunnande om Bisnodes tjänster och produkter i presale fasen, ta fram lösningsförslag och svara på kundernas frågor. En annan viktig del av arbetet är att koordinera leveransprojekt från början till slut. Du kommer att ingå i ett team med ca tio erfarna leveransspecialister.

Vi söker dig som: 

  • Har relevant högskole-/universitetsexamen för verksamhetsområdet, eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Med stolthet vill representera våra värderingar: Customer Focus, Constant Curiosity, Collaboration & Trust
  • Har ca 3–5 års arbetslivserfarenhet, tex av teknisk support eller liknande.
  • Är van att delta på kundbesök.
  • Är van att arbeta i projekt och med fördel projektledarkompetens.
  • Hög teknisk förståelse & logisk förmåga.
  • Goda kunskaper inom MS Office samt data- och systemvana.
  • Obehindrat utrycker dig muntligt och skriftligt på affärsengelska.

Som person är du social och inger ett förtroende vilket gör att andra lyssnar på dig. I kontakten med människor har du en värdeskapande inställning, är personlig och pålitlig, vilket gör att du kan påverka på flera olika nivåer både internt och externt. Du är affärsdriven och intresserad av att skapa förändring till det bättre. När du stöter på problem arbetar du strukturerat och lösningsorienterat för att komma fram till bästa möjliga lösning. Som person är du smidig och kommunikativ men vågar ställa krav på andra. 

För att lyckas i den här rollen är det en fördel om du har erfarenhet från vår bransch. 

 

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm.