Stratsys

Team Manager Simplicity Consulting

Vår vision är att förenkla arbetslivet. Vi gör det på samma sätt som privatlivet har revolutionerats av ny teknik, med hjälp av smarta applikationer i molnet. Vi är idag marknadsledande på molntjänster för verksamhetsplanering, genomförande och uppföljning och hjälper organisationer att förenkla sitt arbete.

Team Manager Simplicity Consulting
Vill du vara med på en spännande resa i ett tillväxtbolag med fantastiska produkter? Brinner du för att skapa kundnytta, både själv och genom andra? Då är Stratsys rätt för dig!

Stratsys är ett tillväxtbolag som revolutionerar arbetslivet med sin plattform för planering, genomförande och uppföljning i organisationer. Stratsys förenklar arbetslivet med sin molnbaserade produkt! Hos Stratsys blir du del av ett engagerat team i en dynamisk och utvecklande miljö, som har fokus på att skapa fantastiska resultat och ser till att ha kul tillsammans under tiden!

Om tjänsten
Inom Simplicity Consulting hjälper Stratsys kunsulter sina kunder att arbeta på bästa sätt med planering, genomförande och uppföljning i sin verksamhet. Konsulterna leder förändringsprojekt inom flera olika områden där de kvalitetssäkrar och utvecklar styr- och ledningsprocesser hos sina kunder med Stratsys plattform som grund. De arbetar även kontinuerligt med att utveckla produkt- och konsulterbjudande. Som Simplicity Consultant Team Manager leder du ett team av 10 stycken drivna konsulter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • leda och coacha dina medarbetare och teamet mot högt uppsatta mål
  • resurssätta projekt med rätt team och kompetens
  • driva egna projekt hos kunder
  • ha en viktig roll i utvecklingen av produkt- och tjänsteerbjudande
  • du är även del i ledningsgruppen inom Customer Simplicity

Kvalifikationer

  • universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande ämnesområde
  • ca 3 till 5 års erfarenhet av arbete inom projektledning, konsultation, försäljning eller liknande
  • mycket god kommunikativ förmåga
  • erfarenhet av ledarskap, projekt eller team, och ser ledarskap som en självklar och spännande del din nästa roll

Personliga egenskaper
Du gillar att skapa resultat mot högt uppsatta mål och att arbeta proaktivt och lösningsfokuserat. För dig är det självklart att agera professionellt och med stor affärsmässighet. Du är en ödmjuk och stöttande ledare som gillar att utveckla både dig själv och andra.

  

För mer information vänligen kontakta Anton Wennström; anton.wennstrom@headagent.se 073-507 84 27 eller Linda Ribbing; linda.ribbing@headagent.se 072-300 13 04