Stratsys

Sales Consultant inom Healthcare

Vår vision är att förenkla arbetslivet. Vi gör det på samma sätt som privatlivet har revolutionerats av ny teknik, med hjälp av smarta applikationer i molnet. Vi är idag marknadsledande på molntjänster för verksamhetsplanering, genomförande och uppföljning och hjälper organisationer att förenkla sitt arbete.

Vill du vara med på en spännande resa i ett tillväxtbolag med fantastiska produkter? Har du ett positivt driv med fokus på lösningar och möjligheter? Då är vi rätt för dig!

Stratsys är ett spännande tillväxtbolag som revolutionerar arbetslivet med vår plattform för enklare planering, genomförande och uppföljning i organisationer. Vi förenklar arbetslivet med vår molnbaserade produkt! 

Om rollen.

Inom Simplicity Sales Healthcare skapar vi första mötet med våra nya kunder inom vård- och omsorg och hälso- och sjukvård och erbjuder dem lösningarna som förenklar deras vardag. Som Sales Consultant har du kontakt med många olika personer inom olika delar i våra potentiella kunders organisationer och visar hur vi kan förenkla deras processer kring planering, genomförande och uppföljning. Du driver affärerna från första kontakten, digitalt, via telefon eller ett möte, till affärsavslut. Alltid med målet att förenkla kundens vardag. Som Sales Consultant hos Stratsys kommer du att vara en del av ett drivet och framgångsrikt säljteam och arbeta med att driva komplex och konsultativ försäljning. Du kommer att ha spännande kontakter på alla nivåer i våra kunders organisationer inom regioner och landsting så väl som privata sektorn. 

Vi söker dig som.

  •      Har en akademisk utbildning
  •      +2 års arbetslivserfarenhet
  •      Erfarenhet från komplex och konsultativ försäljning
  •      Drivit säljcykler självständigt från början till slut med högre ordervärde
  •      Erfarenhet av att ha tagit möten med personer högst upp i beslutskedjan 

Personliga egenskaper.

Som person är du driven, kommunikativ och har ett brinnande intresse för försäljning. Vidare är du flexibel och har ett sinne för affärer. Du har ett starkt resultatfokus och jobbar mot högt uppsatta mål tillsammans med andra.

Du blir en del av ett spännande tillväxtbolag med korta beslutsvägar samt ett affärsområde med kunniga och engagerade medarbetare. Stratsys erbjuder dig en öppen och social kultur där alla arbetar med fokus på att skapa fantastiska resultat och samtidigt ha riktigt kul tillsammans.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Josefin Johansson; josefin.johansson@headagent.se 070-601 25 86