Clear Channel Scandinavia

Redovisningsekonom med löneansvar

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.  

Vill du jobba på ett av Sveriges ledande mediebolag och vill du vara med och påverka din egen arbetsroll? Vi söker dig som vill vara med och stärka upp vårat skandinaviska redovisningsteam!

Clear Channel söker just nu en kvalificerad redovisningsekonom till kontoret i Stockholm. Clear Channel Sverige har under det senaste året integrerats med Clear Channel i Norge och Danmark och bildat Clear Channel Scandinavia. I samband med det har vissa arbetsuppgifterflyttats över till Clear Channels kontor i Sverige därav att redovisningsteamet behöver stärkas upp. Samtidigt håller Clear Channel Sverige på att outsourca sin lönefunktion. Detta är en ny roll där arbetsuppgifterna består av ca 50% redovisning och 50% löneadministration och du har stora möjligheter att påverka dina egna arbetsuppgifter. Arbetet innefattar huvudsakligen löpande bokföring, avstämningar och bokslut. Vidare är du ansvarig för all löneadministration i Sverige och har huvudkontakt med extern lönebyrå. Du kommer att vara en del av den skandinaviska ekonomiavdelningen och ingå i teamet finance operation. Du rapporterar till Head of Financial Operations.

Huvudsakliga arbetsuppgifter.

 •     Löpande bokföring
 •       Avstämningar och bokslutsarbete
 •       Skatter & avgifter
 •       Kontaktperson mot lönebyrå
 •       Personalrelaterad rapportering internt & externt
 •       Personaladministrativa ärenden

Din erfarenhet.

 •       Ca 5 års erfarenhet från liknande arbete
 •       Akademisk utbildning
 •       Mycket god erfarenhet av redovisningsarbete
 •       Erfarenhet av löneadministration är meriterande
 •       God erfarenhet av Excel
 •       Goda kunskaper i engelska

Personliga egenskaper.

Vi söker dig som är driven, självgående och resultatorienterad. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och trivs i en snabbrörlig miljö. Du är en glad och social person som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du strukturerad och systematisk i ditt sätt att jobba och förstår vikten av att arbeta noggrant. För att trivas i rollen är du van att jobba mot deadlines och att leverera hög kvalitet. Vidare är du proaktiv och har förmågan att ta tag i saker av ad-hoc-karaktär. Du bidrar med ett prestigelöst förhållningssätt och trivs i en social arbetsmiljö.

Arbeta hos oss.

Clear Channel Sverige är ledande i utomhusbranschen, en bransch som just nu genomgår stora förändringar i och med att branschen digitaliseras. Digital utomhusreklam ger oss nya sätt att möta konsumenterna genom exempelvis dynamiska kampanjer samt ger möjlighet till kreativitet i ett rörligt format.

Vi erbjuder dig unikt tillfälle att vara med på denna spännande resa och att skaffa dig ovärderliga erfarenheter i ett företag med stark företagskultur och entreprenörsanda. Hos oss får du ett givande och varierande arbete med chans till en långsiktig karriär på ett marknadsledande medieföretag vars budskap når 70 procent av Sveriges befolkning – varje vecka.

 

För mer information, vänligen kontakta Julia Salming på 076 346 88 31, julia.salming@headagent.se