Carglass Sweden AB

Key Account Manager

Carglass grundades av familjen Jacobson i Stockholm 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass Sweden till 100 % av Belron International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass, vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att vi vuxit och idag är över 150 anställda finns familjekänslan kvar i företaget.
För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tillsammans med Carglass söker vi nu efter deras nästa Key Account Manager. I din roll som Key Account Manager har du yttersta ansvaret för affär och relation med befintliga kunder. Du jobbar både självständig och tillsammans med kollegor för att på ett proaktivt, föredömligt och affärsmässigt sätt driva och utveckla försäljning, kundrelationer och goda samarbeten. Du är del av ett mindre team och rapporterar till Försäljning- och Marknadschefen. Du kommer ha en nyckelroll i utvecklingen av partnerskap och strategiska överenskommelser för att nå bästa möjliga resultat för Carglass och deras kunder.

Arbetsuppgifter.

 • Vårda och utveckla relationen av befintliga kunder
 • Ha yttersta avtalsansvaret i upphandlingar och/eller omförhandlingar
 • Sätta upp strategiska och operativa planer för att nå försäljningsmål
 • Förbereda och hålla presentationer internt och externt
 • Medverka till att skapa nya affärer och merförsäljning
 • Medverka på och anordna konferenser med kunder
 • Ansvara för och följa upp på försäljningsstatistik.

Erfarenhet.

Vi söker dig med minst 5års erfarenhet av att arbeta med försäljning B2B gärna med erfarenhet av att jobba mot försäkringsföretag, leasingföretag eller liknande. Du har god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska, muntligt som skriftligt. Du drivs av att hitta gemensamma lösningar tillsammans med kunder och ser möjligheter istället för utmaningar. Du har även god analytisk förmåga och vana av att jobba i Excel, även meriterande med erfarenhet av CRM-system.

Personliga Egenskaper.

 • Du är relationsskapande och engagerad.
 • Tar gärna initiativ och ser möjligheter snarare än problem.
 • Du är affärsorienterad och arbetar målinriktat.
 • Du är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra.

För mer information, vänligen kontakta researcher Josefin Ekholmer, josefin.ekholmer@headagent.se eller ansvarig konsult Clara Scherman, clara.scherman@headagent.se