Verisure Sverige AB / Securitas Direct Sverige AB

Sales Developer

Verisure’s ”smart alarm” is the most frequently installed alarm in Sweden. Their 400 000 Swedish customers are amongst the most satisfied in the business , thanks to a strong focus on quality and service. With Verisure’s future proofed platform and professional services, they can offer their customers a unique collection of products and services within home security and “the smart home”. They are number one in Europe and experiencing significant growth in Latin America with 2.5 million customers and 12 000 employees world wide

Vill du vara med på Verisures resa och möjlighet att utveckla Verisures fältsäljorganisation? Verisure är en snabb och dynamisk organisation som står inför förändring. Vi söker nu en Sales Developer.

I rollen som Sales Developer ansvarar du för att utveckla Verisures fältsäljorganisation. Rollen innebär att vara med och bygga upp Verisure Sales Academy med fokus på att säkerställa kvaliteten på utbildningen. Vidare innebär rollen att genomföra faktiska utbildningar av såväl nya som mer erfarna säljare. Du ingår i avdelningen Sales Development och är en del av ett team på fyra personer. Du rapporterar till Sales Development Manager. Tillsammans med ansvarig chef förväntas du vara högst delaktig i strategiutvecklingen av utbildningsverksamheten.

 

Arbetsuppgifter.

Du ansvarar för att utbilda nyanställda samt mer erfarna fältsäljare i att bli framgångsrika Verisuresäljare. Detta innefattar försäljningsmetodik men också utbildning i bolagets produkter/tjänster och kultur/värderingar. Fältet inkluderar både vår egen säljorganisation och alla våra ca 30 Franchisetagare runt om i landet. Din vardag består i korthet av planering, genomförande, utvärdering och analys av genomförda utbildningar. Då vår vardag är i ständig förändring krävs kontinuerlig utveckling av utbildningsmaterial och strategier kring utbildningen. Utbildningarna är placerade främst i Stockholm och Linköping men andra orter kan också förekomma.

 

Relevant erfarenhet och kompetens.

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • Gärna akademisk utbildning
  • Gedigen säljbakgrund med dokumenterat goda säljresultat
  • Erfarenhet av direkt fältförsäljning är meriterande
  • Erfarenhet av utveckling och coaching av säljare
  • God kunskap i Word, Excel och Power Point
  • Du kommunicerar med lätthet svenska och engelska i både tal och skrift

 

Din profil.

För att lyckas och trivas hos oss på Verisure krävs en hög flexibilitet och att du gillar förändringar. Vi förväntar oss att du har en tydlig pedagogisk fallenhet med förmåga att på ett lättförståeligt sätt förmedla din kunskap till elever med olika förutsättningar och erfarenhet. Du är självgående och tar ett stort eget ansvar för din uppgift. Struktur, noggrannhet, ordning och reda är viktigt liksom en hög social kompetens.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på något av våra kontor i Stockholm/Solna eller Linköping med regelbundna resor runt om i landet.

 

För mer information om rollen, vänligen kontakta Julia Salming; julia.salming@headagent.se eller Sara Heimer; sara.heimer@headagent.se