KVDBil

Affärsutveckling, Produkt & Erbjudande

Kvdbil.se är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, årligen säljer vi över 26 000 bilar. Våra kunder, som är privatpersoner, företag och myndigheter både säljer och köper bilar genom oss. Vi testar, värderar, fotograferar och beskriver alla bilar innan de läggs upp till försäljning via auktion på kvd.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser med värderingssajten bilpriser.se samt kvdpro.com, en marknadsplats för maskiner och tunga fordon.

Vill du vara med på en digital transformeringsresa, där du får vara med och proaktivt driva affärs- och produktutveckling, och via datadrivna arbetssätt optimera den totala kundresan för Kvdbil?

Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en digital förändringsresa för att kunna möta nya kundbehov och beteenden, vilket kommer ställa krav på den totala kundresan. Som grund för fortsatt tillväxt ligger att fortsätta stärka närvaron i de digitala gränssnitten, men samtidigt säkerställa att affärsmodellen fullt ut stödjer och utnyttjar sättet affärer görs på idag. Visionen framåt är att Kvdbil är den främsta destinationen för att sälja, köpa och äga begagnade bilar.

Rollen som Affärsutveckling, Produkt & Erbjudande innebär att du har ansvar för att Kvdbil ständigt ligger i framkant vad gäller att erbjuda sina kunder (säljare, köpare och ägare av bil) attraktiva produkter och tjänster.

Huvudsakliga ansvarsområden.

  • Säkerställa att Kvdbil kontinuerligt har det vassaste utbudet på marknaden vad gäller befintliga och nya produkter och tjänster för såväl säljare, köpare som ägare till bil.
  • Vara delaktig i att skapa en kundfokuserad marknads- och produktorganisation som stödjer KVDs fortsatta tillväxt och att aktivt arbeta ut mot organisationen för att optimera hur försäljning av produkter och tjänster sker i olika kanaler.
  • Analysera och ta fram underlag för affärsutveckling och effektiv marknadsföring av produkter och tjänster. 
  • Budget, prognos och intäktsansvar för tilläggstjänster inom Kvdbil.

Krav på erfarenhet.

  • Mycket god affärsförståelse och erfarenhet av att framgångsrikt initierat och drivit produktutveckling med bevisad intäkts- och affärseffekt.
  • Ca 5+ års erfarenhet att ha jobbat med paketering och produktutveckling i en liknande roll, ex av tjänster inom finansieringslösningar, försäkringar och andra kringtjänster.
  • Erfarenhet av att jobba mot många stakeholders samt att aktivt sälja in idéer både internt och externt.
  • Meriterande om du har erfarenhet från bilbranschen.

Personliga egenskaper.

För att trivas i denna roll är du en proaktiv och självgående person som gillar att ta egna initiativ och har en hög ambitionsnivå. Du är affärsorienterad och har ett intresse för att ständigt utveckla affären i kombination med ett kundorienterat arbetssätt. Vidare är du som person trygg, prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Placeringsort är Göteborg alternativt Stockholm, resor mellan kontoren ingår i tjänsten.