Verisure Sverige AB / Securitas Direct Sverige AB

Sales Manager Verisure field

Verisures hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är deras 400 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med Verisures framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Med 2.5 miljoner kunder och 12000 anställda världen över, är de nummer ett i Europa och växer starkt i Sydamerika. 

Letar du efter nästa utmaning? Verisure Sverige AB söker en försäljningschef för region Stockholm. Tillsammans med ditt affärsområdesteam och våra franchisetagare så kommer du att kunna utveckla både dig själv och vår verksamhet.

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade hem- och brandlarm samt produkter och tjänster för det smarta hemmet med över 2 miljoner kunder i 14 länder i Europa och Sydamerika. Idag bedrivs ca 75% av den totala försäljningen för Verisure Sverige AB via våra franchisetagare. Det gör franchisetagarna till vår största säljkanal och de är därför av stor betydelse för oss. Vi är ett tillväxtbolag och för att kunna möta och överträffa våra aggressiva tillväxtmål kommer du att vara ansvarig för försäljningsutvecklingen för franchisekanalen i region Stockholm. Du kommer arbeta i nära samarbete med affärsområdeschefen, affärsutvecklaren, teknikansvarig, rekrytering och andra försäljningschefer i affärsområdet. Huvudgränssnittet mellan dig och franchisetagarna är de lokala säljledarna hos franchisetagarna och den lokala franchiseägaren. Du kommer att rapportera till affärsområdeschefen. 

Försäljningschefens ansvarsområden:      

 • Bidra till kontinuerlig utveckling av försäljningen och franchisefirmorna genom coachning och ledarskap      
 • Se till att de lokala säjledarna hos franchisetagaren förstår och implementerar Verisures nyckelstrategier, värderingar, mål och planer     
 • Identifiera och etablera best practise säljprocesser hos franchisebolagen     
 • Säkerställa att de lokala säljledarna har rätt kompetens, kunskap och utbildning      
 • Säkerställa, tillsammans med affärsområdeschefen och affärsutvecklare att franchisetagare har rätt verktyg för att hantera och följa upp deras försäljningsresultat

 I den här rollen arbetar du nära affärsområdets ledningsgrupp och vi delar alla det gemensamma målet att alltid vara bättre än i går. Vi vill därför att du ska bidra till affärsområdets strategi, prestation och Verisures övergripande mål.

För att lyckas behöver du:     

 • Ha en stark ledarskapsförmåga, med förmåga att leda i en föränderlig miljö
 • Ha erfarenhet av att hantera en fältsäljstruktur och tidigare erfarenhet från canvasförsäljning
 • Trivas i en strukturerad miljö samt att arbeta med nyckeltal
 • Ha förmåga att coacha, träna och kommunicera med de lokala säljledarna hur de ska utveckla sina försäljningsresultat
 • Vilja arbeta mot tydliga mål
 • Vara en samverkande lagspelare som folk lyssnar på   
 • Trivas i fältet (att jobba nära de lokala försäljningsledarna och säljarna) 

Det är meriterande ifall du har jobbat mot franchisetagare i en tidigare roll.

 

Vid frågor kontakta Anna Cygneus anna.cygneus@headagent.se; eller Caroline Allmér caroline.allmer@headagent.se