Bisnode

Affärsdriven Account Manager

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är vi är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav ca 550 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Läs mer om Bisnode här: bisnode.com/ombisnode

Bisnodekoncernen är marknadsledaren som verkar i en marknad med hög förändringstakt och har siktet inställt på tillväxt. Som en del av den tillväxtplanen förstärker Bisnode Marknad sin försäljningsorganisation med ytterligare en erfaren Account Manager med utpräglat affärsmannaskap.

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för kunderna att fatta smarta beslut. Idag är Bisnode ett företag med 3000 anställda och drygt 172 000 kunder.

Som Account Manager hos Bisnode Kredit kommer du att arbeta med uppsökande och lösningsorienterad försäljning av kredittjänster per telefon samt via besök.

I din roll som Account Manager hos Bisnode är du ansvarig för att driva hela försäljningsprocessen mot såväl befintliga som potentiella kunder. I prospekteringsarbetet är du drivande i att skapa relationer och identifiera nya möjliga affärer. I relationerna till dina befintliga kunder är ditt fokus att ständigt utveckla samt förbättra kundernas lösningar och lönsamhet. Dina kunder är såväl stora samt medelstora företag inom samtliga branscher som arbetar mot den Svenska samt Nordiska marknaden.

Bisnode Kredit erbjuder kredit- och affärsinformation som bedömer betalningsförmågan och betalningsviljan hos företag och privatpersoner. I produktsortimentet finns bland annat verktyg, ofta integrerat i kundens system, för att hitta rätt kunder och för att bevaka och analysera existerande kunder.

Vi söker dig som har förmågan att:

• Ständigt hitta nya affärsmöjligheter och lösningar för att skapa kundnytta och värde.

• Skapa och utveckla långsiktigt goda kundrelationer.

• Hantera intäktsansvar för såväl ny som befintlig kundportfölj.

• Driva förhandlingar med beslutsfattare och komma till avslut.

Och dessutom har:

• Minst tre års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning mot företag med dokumenterat goda resultat.

• Akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi.

• Tidigare erfarenhet av att sälja tjänster där du som säljare behöver ha förståelse för vad som driver kundens affärer.

• Erfarenhet och/eller stort intresse av ekonomi och finansfrågor.

För att vara framgångsrik hos Bisnode krävs det att du är en strukturerad, modig och initiativtagande person med höga ambitioner. Bisnode är ett värderingsstyrt bolag med starkt affärsfokus som sätter stort värde i att våra medarbetare trivs och utvecklas. Bisnode ställer också höga krav på engagemang och prestation.

Bisnode kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Möjlighet att arbeta med komplex lösningsförsäljning där du aldrig är fullärd. Tillhörighet till en tillväxtkoncern med möjlighet att utvecklas.

För mer information vänligen kontakta Executive Search Konsult Sara Heimer på

sara.heimer@headagent.se mob. 076-168 17 11 alternativt Reseacher Liivi Lepisk på liivi.lepisk@headagent.se mob. 073-344 58 55.