OneLab AB

Key Account Manager

OneLab är ett nyetablerat och nytänkande start-up som hjälper företag och dess medarbetare att kartlägga hälsa. OneLab använder den senaste tekniken för att hjälpa företag med dagens hälsoutmaningar. Genom att erbjuda smarta hälsoanalyser kan OneLab skapa hälsosamma arbetsplatser där medarbetare mår bra och kan prestera på topp. Onelab är ett av dem mest snabbväxande bolagen inom deras nisch och under 2017 har bolagets omsättning fördubblats. 

Är du en driven och ansvarstagande Key Account Manager som tycker det är viktigt att kunna erbjuda bra lösningar till företag som vill skapa hälsosamma arbetsplatser till sina anställda? Då kan rollen som Key Account Manager på OneLab vara helt rätt för dig!

I rollen som Key Account Manager kommer du representera OneLab och etablera kontakten med nya och befintliga kunder. Du arbetar direkt mot beslutsfattare såsom HR, VD, CFO samt andra intressenter. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från initial kontakt och ett första möte till kontraktsskrivning och avslut. Detta är nästa steg för OneLab som nu ska etablera sig mot större och större kunder. OneLab behöver dig som är van att driva längre säljcykler mot flera stakeholders och som är duktig på att identifiera och bygga viktiga relationer.

Vi söker dig som har.

  • Arbetat minst tre år med B2B-försäljning och har uppnått goda resultat. 
  • Erfarenhet från att ha arbetat med hela säljprocessen; från nykundsbearbetning till långsiktiga kundrelationer.
  • Van att identifiera potentiella affärer, prospektera och driva försäljningen mot företagets nya kunder. 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Goda kunskaper i Office-paketet. 

Personliga egenskaper.

Som person är du driven, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare är du en flexibel person som har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du har ett starkt resultatfokus, du drivs av att träffa nya människor samt har en genuin passion för att skapa affärer! Du har ett högt engagemang och tempo i arbetet, arbetar strukturerat och tack vare ditt fokus så tummar du aldrig på kvalitén i uppgifterna som du utför. 

 

För mer information om tjänsten eller frågor vänligen kontakta Julia Salming; julia.salming@headagent.se