Clear Channel Scandinavia

Business Controller

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.  

Vill du jobba på ett av Sveriges ledande mediebolag och vill du vara med och påverka din egen arbetsroll? Vi söker dig som vill vara med och stärka upp vårat skandinaviska controllerteam!

 

Clear Channel söker just nu en verksamhetsnära Business Controller till kontoret i Stockholm. Clear Channel Sverige har under det senaste året integrerats med Clear Channel i Norge och Danmark och bildat Clear Channel Scandinavia. I samband med det har vissa arbetsuppgifter flyttats över till Clear Channels kontor i Sverige därav att controllerteamet behöver stärkas upp. Detta är en ny roll med ansvar att utveckla och förbättra finansiella styrningen inom den skandinaviska Etableringsavdelningen. Arbetet innefattar huvudsakligen finansiella analyser av byggnationsprojekt och investeringsprojekt samt projektuppföljning och rapportering. Tjänsten innebär många kontaktytor och du kommer att vara första kontaktperson gällande den finansiella delen inom Etableringsavdelningen. Du kommer utöver detta även arbeta med finansiella frågor inom både IT- och FP&A/Financeavdelningen. Du rapporterar till CFO men arbetsleds av FP&A Manager inom Finance.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter.

 • Utveckla och förbättra finansiella styrningen.
 • Kontaktperson gällande finansiella frågor.
 • Månatliga uppföljningsprojekt.
 • Budget, forecast och rapportering.
 • Stötta IT-avdelningen med förvaltningsplaner, rapportering, uppföljning.
 • Stötta Financeavdelningen med underlag, förbättringsåtgärder och uppföljning.
 • Medverka i olika finansiella projekt.

 

Din erfarenhet.

 • Ca 3-5 års erfarenhet som controller.
 • Akademisk utbildning.
 • Mycket god erfarenhet av finansiella analyser.
 • Gärna erfarenhet av projektuppföljning, investeringskalkylering eller andra finansiella projekt.
 • Erfarenhet av att jobba mot många kontaktytor, gärna IT-avdelning.
 • God erfarenhet av Excel och PowerPoint.
 • Goda kunskaper i engelska.

 

Personliga egenskaper.

Vi söker dig som är driven, självgående och resultatorienterad. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och trivs i en snabbrörlig miljö. Du är en glad och social person som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du självgående och initiativtagande i ditt sätt att jobba och förstår vikten av att arbeta strukturerat. För att trivas i rollen är du van att jobba med många kontaktytor och trivs med förändring. Vidare är du proaktiv och har förmågan att ta tag i saker av ad-hoc-karaktär. Du bidrar med ett prestigelöst förhållningssätt och trivs i en social arbetsmiljö.

 

Arbeta hos oss.

Clear Channel Sverige är ledande i utomhusbranschen, en bransch som just nu genomgår stora förändringar i och med att branschen digitaliseras. Digital utomhusreklam ger oss nya sätt att möta konsumenterna genom exempelvis dynamiska kampanjer samt ger möjlighet till kreativitet i ett rörligt format.

 

Vi erbjuder dig unikt tillfälle att vara med på denna spännande resa och att skaffa dig ovärderliga erfarenheter i ett företag med stark företagskultur och entreprenörsanda. Hos oss får du ett givande och varierande arbete med chans till en långsiktig karriär på ett marknadsledande medieföretag vars budskap når 70 procent av Sveriges befolkning – varje vecka.

 

För mer information, vänligen kontakta Julia Salming på 076 346 88 31, julia.salming@headagent.se