Schneider Electric AB

BMS Säljare och affärsutvecklare

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Vi erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. I vårt globala ekosystem samarbetar vi i vår öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. Vi tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” är överallt och för alla. www.schneider-electric.se

På Schneider Electric, anser vi att smart och effektiv energihantering är nyckeln till en hållbar framtid. Nu söker vi en engagerad säljare och affärsutvecklare som delar vår övertygelse och använder sin egen energi på ett smart sätt för att identifiera våra kunders behov och hjälpa dem på vägen mot en optimerad fastighetsdrift med sänkt energianvändning.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med marknadens ledande system- och tjänsteportfölj inom byggnadsautomation. Du får arbeta med ett helt öppet och framtidssäkrat system med stort fokus på IoT, nytänkande och utveckling. Tillsammans med ett kompetent och drivet team med hög laganda kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad.

Vi, tillsammans med dig, behöver möta våra kunders krav på ett innovativt sätt och erbjuda lösningar inom fastighetsområdet anpassade efter våra kunders behov och önskemål. Därför letar vi efter en lösningsorienterad person med ett stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara mycket kundorienterad, drivas av att göra affärer och uppnå tydliga mål. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer, såväl internt som gentemot våra kunder.

Som säljare kommer du att erbjuda Schneider Electrics lösningar i nära samarbete med kollegor från ditt eget affärsområde – EcoBuilding. Vår breda portfölj av produkter och lösningar innebär dessutom att du kommer arbeta tätt ihop med kollegor ifrån dina närliggande affärsområden såsom exempelvis ITD och Retail. Du kommer främst att arbeta mot fastighetsbolag och kommuner inom området fastighetsautomation och energi.

Vi söker dig med erfarenhet av värdebaserad försäljning, längre försäljningscyklar och gärna en teknisk bakgrund. Erfarenhet av att bearbeta kundgruppen fastighetsägare, landsting eller kommuner ses som meriterande. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom ansvarsområdet, Stockholms län.

Vi erbjuder dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter både internationellt och inom landet!