Osynlig

VD

Osynlig är en UX-byrå med fokus på digital produktutveckling. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa digitala produkter och tjänster som löser problem och skapar verklig affärsnytta. Det gör vi genom att sätta användaren i centrum och designa lösningar människor förstår och älskar att använda. Osynlig har kontor i Sundsvall, Stockholm och Nya Zeeland. Hos oss jobbar experter på UX, design, användarresearch, utveckling och digital strategi. Idag är vi 19 personer, men vi vill bli fler. Läs mer om oss på osynlig.se

Som VD driver du bolagets utveckling och försäljning i tätt samarbete med vår externa professionella styrelseordförande och ägarna. Styrelsen driver en offensiv tillväxtresa med personalens välmående i fokus och behöver en driven person som operativt driver detta.

Som Osynligs nya VD kommer du som första uppgift göra en affärsplan som sedan ska exekveras. Målet är att tredubbla omsättningen på fem års sikt och att varje år visa positivt resultat.

Erfarenheter.

Du har en bred erfarenhet av försäljning, Du har arbetat operativt med, och haft ansvar för, tjänsteförsäljning i ett litet bolag. Förutom en stark säljprofil har du erfarenhet av att ha drivit tillväxt i ett mindre ägarlett bolag och har erfarenhet av strategisk bolagsstyrning, gärna tillsammans med en styrelse.

Du har goda ledaregenskaper med den akademiska höjden att fatta strategiska beslut. Meriterande är erfarenhet av att ha varit med och byggt verksamheter på flera orter i Sverige eller internationellt. Önskvärt är även erfarenhet av IT-sektorn för att kunna konceptualisera och produktifiera bolagets tjänster. Erfarenhet av UX och digitala medier är meriterande. 

Du har akademisk utbildning och talar både svenska och engelska. Personen får gärna vara bosatt i Stockholm men ska ha möjlighet att resa.

Personliga egenskaper.

Du är mål- och resultatorienterad med god kommunikativ förmåga. Du är bra på att nätverka och har byggt upp ett bra kontaktnät med större organisationer. Vidare är du en stabil och trygg ledare med erfarenhet av att bygga god teamkänsla och skapa framgångsrika team genom din ledarskapsstil.

För mer information, vänligen kontakta researcher Jonas Heilborn jonas.heilborn@headagent.se eller ansvarig konsult Cecilia Brinck, cecilia.brinck@headagent.se