Sitoo AB

Partnership manager

Med Sitoos molnbaserade kassasystem kan retailkedjor bedriva modern och lönsam handel. Butikernas kunder kan röra sig friktionsfritt mellan fysiska butiker och e-handel vilket ger en bättre service och fler försäljningsmöjligheter. Tekniken är världsledande och används av butikskedjor såsom Lagerhaus, Åhléns Outlet och J.Lindeberg.
Sitoos molnbaserade kassasystem kan hantera stora transaktionsvolymer och är anpassat för olika marknaders legala krav, språk, valutor, och betalsätt. I dag används Sitoo av kedjor med butiker i Norden, Europa, USA och Australien.
Sitoo AB är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm.Bli en del av team Sitoo.

Sitoo växer så det knakar och behöver fler fantastiska människor till vårt team. Vi är på ständig jakt efter drivna medarbetare med intressanta kunskaper som besitter en förmåga och nyfikenhet att lära sig mer. Har du en stark drivkraft, intresserad av it och teknik och vill vara med och revolutionera vårt sätt att handla och driva butik. Vill du vara med och revolutionera den fysiska handeln genom att digitalisera butikerna och knyta ihop dem på ett sömlöst sätt med online försäljning.

Vi söker dig som är en erfaren partnersäljare som ska fokusera på att bygga vidare på och utveckla Sitoos partner-samarbeten. Du har ett entreprenöriellt tänk och vill vara med på en spännande tillväxtresa. Du kommer att få vara med och skapa strukturen för partnermodellen och du blir ansvarig för att identifiera, aktivt uppsöka, knyta till oss och utveckla partners. Först i Sverige och sen vidare ut i Norden och Europa.

Din kompetens och erfarenhet.

Du är ambitiös och förstår att försäljning är ett hantverk som kräver lika mycket systematik som relationsbyggande och omtanke. Du är mål- och resultatorienterad och du har ambitioner att växa med bolaget. Du har förståelse för partnerskapets långsiktiga betydelse och är en nätverkare av rang med hög social kompetens. Du är en god kommunikatör och är inspiratör som drivs av försäljning och förhandling på hög nivå. Framför allt älskar du att göra affärer!

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av partnerskapsförsäljning mot större bolag. Du rapporterar till VD Jens Levin och är en del av bolagets säljteam. Man utgår ifrån Stockholm men en del resor både nationellt och internationellt förekommer när verksamheten växer.

Det är meriterande med erfarenhet från molntjänster samt om du har förståelse från retailkedjornas utmaningar.