Verisure Sverige AB / Securitas Direct Sverige AB

Digital Designer

Verisure’s ”smart alarm” is the most frequently installed alarm in Sweden. Their 400 000 Swedish customers are amongst the most satisfied in the business , thanks to a strong focus on quality and service. With Verisure’s future proofed platform and professional services, they can offer their customers a unique collection of products and services within home security and “the smart home”. They are number one in Europe and experiencing significant growth in Latin America with 2.5 million customers and 12 000 employees world wide

Trivs du med att arbeta i en dynamisk miljö med stort tillväxtfokus? Brinner du för att skapa inspirerande och målgruppsanpassade bildannonser, videos och innehåll på hemsidor? Bli en av oss! Vi utökar nu vårt marknadsföringsteam med en formgivare/designer för digitala kanale

Du kommer att ingå i vårt marketing acquisition team, som arbetar målstyrt med digital marknadsföring, med syftet att förvärva nya kunder. Din design gör att fler upptäcker och blir intresserade av Verisures tjänster, klickar sig vidare från annonser till hemsidan och blir ett lead genom att och lämna sina kontaktuppgifter.

Huvudsakligt ansvar

 • Skapa innehåll, formge annonser och kampanjmaterial för köpta, ägda och förtjänade mediekanaler. De digitala kanaler som vi idag primärt arbetar med är: SEM, SEO, social media marketing, email direct marketing, display och affiliate marketing samt olika typer av samarbeten gällande native annonsering och influencers.
 • Säkerställa att det du skapar är användarvänligt, relationsbyggande och engagerar målgruppen för att på så sätt bidra till att förbättra våra KPI:er: engagemang, klick och konverteringsgrad från trafik till lead.
 •  Se till att vårt innehåll följer grafisk profil och varumärkesplattform samt positionerar Verisure som marknadsledande och expert inom hemlarm, trygghet och säkerhet.
 • Genom design och layout i CMS, bidra till att besökarna på vår hemsida får en bra användarupplevelse.

Rollens inriktning gör att du kommer att ha nära samarbete och utvecklas tillsammans med andra teammedlemmar som jobbar med annonsering, formgivning, editering av hemsidan, analys, konverteringsoptimering och webbutveckling. Du rapporterar till Online Marketing Manager.

Vem är du?

Du har ett stort intresse för marknadsföring och design. Som person tror vi att du är idédriven, kreativ och gillar att testa nya format och kanaler. Du är prestigelös och lösningsorienterad. I ditt dagliga arbete visar det sig genom att du prövar dig fram och analyserar vad i din design som fungerar bra eller mindre bra för en viss målgrupp och drar lärdomar av det inför nästa uppdrag.

Erfarenhet

 • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från digitalt marknadsföringssteam, inhouse eller på byrå
 • Utbildning inom design, formgivning, marknadsföring eller UX från högskola, Hyper Island, Berghs eller motsvarande.
 • Vana av att tolka grafisk profil och varumärkesplattform och producera innehåll baserat på detta
 • Adobe creative cloud med betoning på Photoshop, After effects och Illustrator.
 • Erfarenhet av arbete i CMS
 • Portfolio som visar relevanta uppdrag för rollen
 • En fördel, men inget krav, är erfarenhet av arbete med både bildannonser, videoproduktion och användarupplevelse/UX, alternativt intresse av att vidareutvecklas inom dessa områden.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Solna eller Linköping. Resor ingår i arbetet: till Linköping vid placering i Solna eller till Solna vid placering i Linköping. Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan