Konfidentiell

Head of Partner Relations

Beskrivning av rollen

Som Head of Partner Relations på ”Företaget” kommer du vara en del av vårat Produktteam och rapportera till ”Företagets” CPO, men även jobba tätt ihop med andra avdelningar på företaget. Ditt team består av två partneransvariga. Du kommer att samarbeta med våra partners (banker, långivare och försäkringsbolag) och hantera dessa kommersiella relationer. Huvudfokus ligger på att förädla och förvalta relationen med partners, men även ta in nya partners.

Ansvarsområden

·      Ansvara för ”Företagets” samarbeten med banker, långivare och försäkringsbolag: förhandlingar, avtalsfrågor, uppföljning och strategisk planering för hur ”Företaget” ska arbeta med partners.

·      Du ska självständigt kunna driva och initiera affärsutvecklande projekt.

·      Du ska skyndsamt agera vid förändringar i samarbetet med en partner och vara väl uppdaterad i den löpande statistiken och i det operativa arbetet på daglig basis.

·      Du ansvarar själv för ett antal av våra samarbeten.

·      Du har ett team på två partneransvariga.

·      Du arbetar för nära och djupgående relationer.

·      Planera och sätta en strategi ihop med CPO för prisjusteringar

Erfarenhet och kompetens

·      Relevant akademisk utbildning

·      Du har minst 3 års erfarenhet av formellt ledarskap.

·      Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område.

·      Du behöver ha stor förståelse och kunskap om hur partnerrelationer hör ihop med affären

·      Vi söker en driven och leveranssäker person som brinner för den digitala affären och ständigt vill utveckla och förbättra, både sig själv och andra.

·      Vi ser en person som har förmågan att förstå helheten samtidigt som du älskar detaljer och arbetar proaktivt mot ”Företagets” affärsmål.

·      Vi ser helst att du har erfarenhet av att ha jobbat med en tjänstebaserad affärsmodell som har en digital relation med kunden.

·      Duktig på siffror och analys är en fördel

Personliga egenskaper

Det krävs att du har en professionell och affärsmässig attityd med hög känsla för integritet. Du behöver vara en prestigelös lagspelare som kan ta ansvar och även arbeta självständigt. Vi vill att du ska vara driven, målorienterad och får saker gjorda. Du behöver vara modig, orädd och förtroendeingivande samt att du måste kunna tala och skriva god engelska.

Vi erbjuder dig

∙ Att vara med och bygga ett innovativt framgångsrikt tjänsteföretag inom fintech-sektorn

∙ Att främja högre transparens inom privatekonomiska tjänster och på så sätt en bättre hushållsekonomi för svenska konsumenter

∙ Att arbeta med ett välkänt varumärke i en ny kategori tjänster online

∙ Smarta kollegor och en dynamisk utvecklade arbetsplats

Om företaget

”Företaget” karaktäriseras av en väldigt stark vi-känsla. Vi är drygt 50 personer på kontoret som jobbar tillsammans och som alla är delaktiga i ”Företagets” fantastiska framgång! Vi jobbar hårt för att nå våra mål och vår vision, men alltid med glädje, prestigelöshet och en stark vilja. Vi finns idag i Sverige, Norge och Finland, men expanderar ut i Europa.