OneLab AB

Försäljningschef

En av Nordens ledande kliniker inom företagshälsaOneLab erbjuder smarta, moderna hälsoundersökningar som hjälper företag att kartlägga och förbättra medarbetarnas hälsa samt identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljörisker. Genom att samla in, analysera och omvandla komplex hälsodata till enkla och pedagogiska rapporter, skapar vi en värdefull grund för ett långsiktigt hälsoarbete.OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård. Vi finns i både Sverige och många andra europeiska länder.

Är du en driven och ansvarstagande försäljningschef som tycker det är viktigt att kunna erbjuda bra lösningar till företag som vill skapa hälsosamma arbetsplatser till sina anställda? Då kan rollen som Försäljningschef på OneLab vara helt rätt för dig. Som Försäljningschef ansvarar du för och driver säljprocessen inom OneLab. Utgångspunkten för rollen är Stockholm och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att;

  • Identifiera potentiella affärer, prospektera och driva försäljningen mot företagets nya kunder.
  • Etablera och bibehålla långsiktiga relationer med nuvarande kunder och fortsätta att skapa värde för dem. Daglig kontakt med HR-chefer och högt uppsatta personer ute hos OneLabs kunder.
  • Leda ett säljteam bestående av sju säljare och leda företagets säljare mot att uppnå uppsatta säljmål
  • Ansvara för säljprocessen från ax till limpa.

Vi söker dig som har:

  • Arbetat minst tre år med B2B-försäljning, gärna med HR som målgrupp, och har uppnått goda resultat
  • Erfarenhet från att ha arbetat med hela säljprocessen; från nykundsbearbetning till långsiktiga kundrelationer
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar för ett säljteam
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har en högskole-/universitetsutbildning eller liknande utbildning inom relevant område             

Som person är du driven, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare är du en flexibel person som har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du har ett starkt resultatfokus, har en förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer och du trivs i en roll där du får möjligheten att leda andra. Du har ett högt engagemang och tempo i arbetet, arbetar strukturerat och tack vare ditt fokus så tummar du aldrig på kvalitén i uppgifterna som du utför.