Bisnode

Product Manager

Bisnode, a leading progressive data and analytics company in Europe, is building a brighter future using smart data. We have more than 2,100 passionate and curious employees who collaborate in 19 countries using analytics and scoring models to predict customer behavior, deliver remarkable insights, and ultimately find innovative solutions to enduring problems. Bisnode – data to drive you forward.

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöd är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Vi på Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Nu söker vi dig som brinner för möjligheterna med Smart Data och vill vara med och forma vår tids mest spännande bransch. 

Vi på Bisnode drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör, vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut. Här hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och sina idéer berikar verksamheten. För det är när alla bidrar med sina styrkor som Bisnode utvecklas som företag.

Om tjänsten.

I rollen som Product Manager på Bisnode kommer du att ingå i ett team av Product Managers. Du har ett helhetsansvar för produkter inom Bisnodes största webbportal, Infotorg, men kommer också att ha möjlighet att arbete med andra produkter inom Group Product Management – Information. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Sätta strategi och arbeta med utveckling av de produkter du ansvarar för.
  • Ansvara för produkternas hela livscykel, sätta budget för kostnader och intäkter och se till att uppsatta resultatmål nås.
  • Samarbeta med andra delar i organisationen, såsom sälj, marknad, IT och operations för att säkerställa framgångsrik utveckling av produkten, både tekniskt och kommersiellt.
  • Analysera produkternas användning och intäkter, marknadstrender och kundbehov.

Din profil.

Vi ser att du har ca två-tre års erfarenhet av produktledning med kommersiellt ansvar. Du bygger relationer och värdesätter ett gott samarbete både internt och externt. Du är van kravställare mot IT och drivs av att skapa värde för kunden genom att förfina och fortsätta utveckla produkter i framkant. Vana vid olika typer av analysmetoder och -verktyg inom product management är en fördel. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi.

Som person har du ett strategiskt och kommersiellt förhållningssätt i ditt arbete samt initiativförmåga och kraft att leda och driva arbetet framåt. Din framgång är att du lyckas kombinera affärsmässighet, driv och teknisk kompetens. Du ser möjligheter och vågar testa nytt.