AMF

Affärsutvecklare

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på mer än 600 miljarder kronor, har vi ett stort samhällsansvar, och är en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden.Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Och vi har alltid kundens bästa för ögonen. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans – och de har inget intresse av att själva ta del av vinsten. Därför går den oavkortat till våra kunder.Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Och vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.

Rollen.

I rollen som Affärsutvecklare tillhör du affärsutvecklingsteamet och arbetar tvärfunktionellt med ansvar för att leda analysarbete och affärsutredningar samt driva större affärsutvecklingsinitiativ där du konkretiserar affärsbehov utifrån omvärldsanalys och övergripande strategier. Du presenterar beslutsunderlag och förslag till förändringsprojekt för olika ledningsgrupper för att hjälpa företaget fatta välgrundade beslut och ta vara på nya möjligheter.

För att trivas i rollen tycker du om att angripa problem och stå i mitten av en frågeställning. Du är duktig på att leda en grupp och bygga nätverk. Du trivs att arbeta i team tillsammans med övriga delar av verksamheten och du jobbar proaktivt för att söka nya idéer och samarbetsytor.

Erfarenhet.

  • Akademisk utbildning inom ekonomi, civilingenjörsutbildning eller liknande
  • +5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • God vana av projektarbete där du tillämpat olika metoder och analys för att hjälpa organisationer växa och effektivisera sina verksamheter; omvärlds-, strategirelaterade projekt samt operativt genomförande
  • Erfarenhet som managementkonsult är meriterande
  • Erfarenhet av att analysera omfattande datamängder och ta fram och presentera beslutsunderlag
  • Erfarenhet av att bygga business case.

Personliga egenskaper.

Du är en social och nyfiken person som har ett övergripande helhetsperspektiv men bottnar i analysen. Du är trygg i din roll som projektledare och tycker om att ta tag i utmanande frågeställningar. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och är bekväm med att presentera dina slutsatser och resultat inför ledningsgrupper. Utöver detta har du ett starkt driv och är duktig på att engagera dina medarbetare. Du är en lösningsorienterad lagspelare!

AMF erbjuder.

AMF erbjuder dig en stimulerande miljö där du får chansen att bli en del av ett av Sveriges ledande pensionsbolag som utmanar sina konkurrenter genom att alltid göra det lite bättre för kunden.