PostNord AB

Enterprise Content Manager

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss påwww.postnord.com

Bli en del av vårt team

PostNord Document Management är en del av Group Funktion IT med uppdrag att styra och utveckla PostNords strategier för dokumenthantering. Du blir medlem av PostNords tvärfunktionella grupp för den digitala arbetsplatsen och kommer att arbeta med användarvänlighet, mobilitet och livscykel för alla våra dokument. Du kommer även att samarbeta med den fysiska arkivfunktion inom Group Legal Affairs.

Du har vad som krävs

Vi söker dig med relevant akademisk examen som inkluderar arkivvetenskap, med flerårig erfarenhet av arbete med dokumenthanteringsstrategier och dokumenthanteringssystem. Du har dokumenterad erfarenhet av projektarbete och ISO 9001 och vill vara del av PostNords spännande förändringsresa. Du förvaltar och utvecklar vår gemensamma dokumenthanteringsprocess, dokumenthanteringsplan och krav på digital arkivering. Det innebär också kompetenser inom dokumenthanteringssystem och elektronisk arkiveringssystem. Du medverkar i projekt för t ex scanning, digitala formulär och elektronisk arkivering. Du samverkar med Hållbarhet och Informationssäkerhet i arbetet med att värdera och klassa information.

Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att i dialog med övriga verksamheten förankra och skapa förståelse för frågor inom området dokumenthantering.

Erfarenheter från processorientering i komplexa organisationer, en landsöverskridande verksamhet och erfarenhet inom dokumenthantering baserad på SharePoint ser vi som meriterande.

Vi levererar

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord som koncern kan med sin storlek och bredd erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter. Du kommer att vara placerad i Solna.

Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.