Direktkliniken

Försäljningschef

Direktkliniken är ett bemanningsföretag inom vården. Med fokus på långsiktighet och kvalitet förser vi vårdinrättningar med vårdpersonal. Vårt huvudkontor finns i Stockholm, men verksamheten är rikstäckande och vi har ramavtal med en majoritet av Sveriges landsting och kommuner. Utöver det har vi samarbete med ett stort antal privata vårdgivare.

Vill du vara med på en spännande resa i ett tillväxtbolag och vara med och bygga ett säljteam? Har du ett positivt driv med fokus på affärsutveckling och möjligheter? Då kan rollen som Försäljningschef på Direktkliniken vara helt rätt för dig! 

Om rollen.

I rollen som Försäljningschef kommer du att vara både operativt och strategiskt ansvarig för affärsutveckling och försäljning inom Direktkliniken.

Direktkliniken får varje vecka hundratals avrop av vårdgivare som söker vårdpersonal. Du kommer aktivt arbeta med att matcha dessa avrop med sjuksköterskor och läkare i Direktklinikens bemanningspool. Du kommer också ansvara för att, via exempelvis externa kontaktytor och digitala kampanjer, bygga upp ett gediget nätverk av vårdpersonal runt om i landet. Försäljningschefen kommer att hantera långa säljprocesser och arbeta långsiktigt med att bibehålla goda relationer med landsting och kommuner.

Som Försäljningschef kommer du även på längre sikt att ansvara för att bygga upp ett säljteam genom att rekrytera säljare. Du kommer att ansvara för att vara med och arbeta fram rutiner, processer, mål och aktiviteter för säljteamet. Vidare kommer du att ha spännande kontakter på alla nivåer i våra kunders organisationer inom regioner och landsting så väl som privata sektorn.

Vi söker dig som har.

  • Minst tre års erfarenhet av dokumenterad försäljningserfarenhet med mycket goda resultat
  • Erfarenhet av komplex och konsultativ försäljning
  • Meriterande med god förståelse för försäljning mot landsting och kommuner
  • Självständigt drivit säljcykler och förhandlingar från ax till limpa med högre ordervärde

Det är meriterande om du har.

  • Erfarenhet av att leda, coacha och bygga ett säljteam
  • Erfarenhet från bemanningsbranschen

Du blir en del av ett spännande tillväxtbolag med korta beslutsvägar samt ett affärsområde med kunniga och engagerade medarbetare inom vårdbemanning. Direktkliniken erbjuder dig en öppen och social kultur samt en dynamisk arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som person är du driven, kommunikativ och har ett brinnande intresse för försäljning.

Du har ett starkt resultatfokus, har en förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer och du trivs i en roll där du får möjligheten att coacha och leda andra säljare. Vidare har du ett högt engagemang, är relationsbyggande och duktig på att skapa nätverk.