Sitoo AB

Talent Acquisition Manager

Sitoo gör fysiska butiker digitala.Sitoo är ett molnbaserat kassasystem som hjälper retailers växa genom att digitalisera fysisk handel. Sitoo gör det möjligt för konsumenterna att röra sig friktionsfritt mellan e-handel och fysiska butiker.Plattformen är världsledande, hanterar stora transaktionsvolymer och är anpassad för lokala legala krav, språk, valutor och betalsätt. Idag används Sitoo av butikskedjor i Norden, Europa, USA och Australien.Sitoo är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm. 

Rollen.

I den kraftiga expansion som Sitoo befinner sig i och utifrån den expansiva vision som bolaget har behövs en riktig doer för att bygga upp en effektiv HR-avdelning. Rollen innebär ett stort fokus på att bygga upp en rekryteringsapparat för att attrahera, anställa och ”onboarda” marknadens bästa utvecklare.

För att kunna attrahera de bästa talangerna kommer personen att självständigt skapa och delta på aktiviteter så som konferenser och meet-ups samt ansvara för externa samarbeten. Personen kommer även att identifiera och upphandla relevanta system.

Erfarenhet och Kompetens.

Sitoo söker nu en person med minst 3 års erfarenhet utav uppsökande rekrytering inom tech-branschen. Du har tidigare arbetat aktivt med Employer branding och har ett stort intresse och förståelse för övergripande HR-frågor. Du är van att arbeta i ett högt tempo med flertalet kontaktytor och du tar fullt ägandeskap för hela rekryteringsprocessen.

Personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik i rollen som Talent Acquisition Manager på Sitoo bör du trivas med att arbeta i ett företag med högt tempo, med tydligt affärsfokus och entreprenörsanda. Du är en ”hunter” som kan tänka kreativt kring rekrytering inom tech och har god förståelse för hur utvecklare fungerar, tänker och vad som driver och attraherar dessa personer.

Du är prestigelös, handlingskraftig och älskar rekrytering. Du brinner för att bygga ett bolags attraktionskraft och att knyta nya kontakter. Du har en stark drivkraft och är intresserad av it och teknik och vill vara med och revolutionera vårt sätt att handla och driva butik.