Jurek Rekrytering och bemanning

Sales Manager

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en Sales Manager till vårt Stockholmskontor. Du blir personalansvarig för sex kollegor och rapporterar till Försäljningschef Region Stockholm. Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Huvudsakliga ansvarsområden.

Som Sales Manager kommer du att vara personalansvarig för sex Account Managers, du kommer att leda både det operativa och det strategiska säljarbetet för detta team. I arbetet ingår att leda, driva och utveckla säljarna och få dem att överträffa sina målsättningar på vecko-, månads-, kvartals- och årsbasis. Teamet arbetar främst med nykundsbearbetning genom att driva och följa upp aktivitet och kunderna återfinns inom alla typer av branscher. Vi tror att du besitter den hungern och energin som krävs för att dra in nya kunder, coacha och leda dina medarbetare att göra det samtidigt som du kan vara strategisk och höja blicken. 

Relevant erfarenhet.

·      Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning eller motsvarande. Alternativt IHM eller dylikt inom motsvarande områden

·      Du har mångårig erfarenhet av försäljning, gärna nykundsbearbetning, med dokumenterat goda resultat

·      Du har arbetat några år inom bemannings- eller rekryteringsbranschen

Personlighet.

Vår organisation präglas av entreprenörskap, affärsmannaskap och högt i tak. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder varför engagemang, aktivitet och inställning är nyckelord vi värderar högt. Vår starka säljkultur sitter i väggarna och genomsyras av kamratskap och skratt i samspel med resultat och prestation. 

Vi tror att du som söker tjänsten är någon som delar våra värderingar och som har en stark vilja att lyckas och göra skillnad. Ditt driv gör att du är framgångsrik i det du tar dig för samtidigt som du har en pedagogisk förmåga och är duktig på att inspirera andra. Utöver detta önskar vi att:

·      Du är en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga

·      Du är van att arbeta självständigt och i ett högt tempo

·      Du har erfarenhet av att leda och motivera säljare

·      Du har tidigare presterat mycket goda säljresultat och söker nu nästa utmaning i karriären

·      Du har en positiv inställning till arbetet och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna

Du erbjuds en bred och stimulerande tjänst där du får möjlighet att bidra med dina idéer och ditt engagemang. Som Sales Manager blir du en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.