Länsförsäkringar Stockholm

Event och sponsringskoordinator

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Vi på Länsförsäkringar Stockholm behöver nu förstärka vårt team med en kundorienterad, driven och proaktiv Event och sponsringskoordinator för att utveckla våra event såväl fysiska på plats som digitala online samt utveckla vårt sponsringsarbete.

Vi tror att vi genom fysiska möten i kombination med digitala plattformar kan öka vår relevans i kundmötet men att även i nya sammanhang skapa plattformar och arenor för oss att verka i för att attrahera nya kunder och delägare till Länsförsäkringar Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som Event- och Sponsringskoordinator är du en del av Marknads- och kommunikationsgruppen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på att så lång som möjligt ha kontroll över alla detaljer i våra planerade och pågående projekt, både större som mindre, interna som externa, högt som lågt!

Exempelvis kommer du att sköta inbjudningar till event, ta en aktiv del i genomförandet av både interna som externa event, sköta bokning av resor och mässplatser, catering och restaurangbokningar, hantera materialbeställningar, vara kontaktperson för deltagare och presentatörer. Utöver att agera Eventkoordinator kommer du även vara operativt Sponsringsansvarig och i detta vara huvudansvarig för de praktiska och mer operationella delarna i genomförandet av våra sponsringsaktiviteter samt koordinera interna beställningar av sponsring och give aways.

Erfarenhet och kompetens

  • Social förmåga som har lätt för att samarbeta med såväl med teamet/interna och externa intressenter.
  • Proaktiv projektledare och operativ administratör.
  • Stor förmåga att kunna hantera flera beställningar och uppdrag parallellt.
  • Kunskap inom CMS ( Episerver), HTML sociala kanaler och andra plattformar som fortsättning för digitala möten och webinars.
  • Förståelse för den övergripande affären.

För att lyckas i rollen krävs intresse och förmåga att proaktivt initiera och projektleda event, stora som små, fysiska som digitala, för att tillgodose behöver hos våra affärsområden ( AOF och AOP) men även för att ta oss vidare på vår resa mot visionen om att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag.

Personlighet

Vi söker dig som är en jonglör av rang – som är en mästare på att hantera flera parallella projekt samtidigt och som även håller kvalité och ett starkt service mind-set som vitala delar i ditt arbete. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga och trivas i alla möjliga olika sociala sammanhang. Du är en lösningsfokuserad person som är van att fatta snabba beslut och tycker om ett tidvis högt arbetstempo.

Du är strukturerad i ditt arbetssätt och du har därmed god förmåga att hålla ordning på många olika projekt samtidigt. Att ta egna initiativ ser du som en självklarhet samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du vill vara delaktig på resan med att ro iland vår vision att göra Länsförsäkringar Stockholm till stockholmarnas mest omtyckta företag. Du kan identifiera dig med våra ledstänger pålitliga, enkla och nära.