Sitoo AB

Partner Manager Norden

Sitoo gör fysiska butiker digitala.Sitoo är ett molnbaserat kassasystem som hjälper retailers växa genom att digitalisera fysisk handel. Sitoo gör det möjligt för konsumenterna att röra sig friktionsfritt mellan e-handel och fysiska butiker.Plattformen är världsledande, hanterar stora transaktionsvolymer och är anpassad för lokala legala krav, språk, valutor och betalsätt. Idag används Sitoo av butikskedjor i Norden, Europa, USA och Australien.Sitoo är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm. 

Du har några års praktisk erfarenhet av att hantera relationer med samarbetspartners, kunder och/eller leverantörer inom IT. Du har förståelse för betydelsen av att utveckla ömsesidigt fördelaktiga och långsiktiga partnerskap samt är en duktig nätverkare med hög social kompetens. Som kollega trivs du med nya utmaningar och med att arbeta i en dynamisk miljö i högt tempo med varierande arbetsuppgifter med allt från att identifiera och etablera nya samarbetspartner i linje med Sitoos’ partnerstrategi till att planera aktiviteter tillsammans med samarbetspartners. Du är självgående, resultatinriktad, positiv och en prestigelös teamplayer som trivs med eget ansvar i en snabbväxande organisation med högt tempo. Vi tror att du just nu arbetar som partneransvarig, Account Manager eller liknande på ett mindre bolag. Du rapporterar till Partner Director Isabell Aakervik.

Din kompetens och erfarenhet.

Du är ambitiös och förstår att försäljning är ett hantverk som kräver lika mycket systematik som relationsbyggande och omtanke. Du är mål- och resultatorienterad och du har ambitioner att växa med bolaget. Du har förståelse för partnerskapets långsiktiga betydelse och är en nätverkare av rang med hög social kompetens. Du är en god kommunikatör och är inspiratör som drivs av försäljning och förhandling på hög nivå. Framför allt älskar du att göra affärer!

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av partnerskapssamarbeten mot större bolag . Du utgår ifrån Stockholm men en del resor både nationellt och internationellt förekommer I takt med att verksamheten växer.

  • Du är strukturerad och har en stark förmågan att hantera många bollar i luften samtidigt 
  • Du är förtroendeingivande och duktig på att formulera dig i tal och skrift 
  • Du är driven, självgående och får saker att hända 
  • Du är proaktiv, lyhörd och engagerad 
  • Du vill vara med och utveckla och utvecklas tillsammans med företaget 
  • Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat 
  • Det är meriterande med erfarenhet från att ha jobbat me molntjänster samt om du har förståelse från retailkedjornas utmaningar och möjligheter

Arbetsuppgifter.

  • Identifiera, etablera och förhandla nya samt utveckla och underhålla befintliga partnersamarbeten. 
  • Framtagning och uppföljning av gemensamma planer tillsammans med strategiska samarbetspartners 
  • Arbeta nära marknadsförings- och säljteamet för att säkerställa högt partner engagemang

Personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik i rollen som Partner Manager Norden på Sitoo bör du trivas med att arbeta i ett företag med högt tempo, med tydligt affärsfokus och entreprenörsanda. Du är en naturlig nätverkare som skapar långsiktiga relationer, är affärsorienterad, proaktiv och strukturerad person som vågar ifrågasätta. Du är prestigelös och handlingskraftig och en duktig projektledare. Du är en problemlösare, har en stark drivkraft är intresserad av IT och teknik samt vill vara med och revolutionera vårt sätt att handla och driva butik.