LeasePlan Sverige AB

Marketing Manager

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter med 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.Vi är specialister på finansiering och hantering av leasingbilar, över hela världen. Trots våra över femtio år i branschen utmanar vi ständigt våra kunskaper för att kunna fortsätta att stödja våra kunder med de bästa programmen och systemen.LeasePlan genomför en spännande utvecklingsresa med nya ägare, ledning och anpassning till förändrade kundbeteenden. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder elbilar, bilpooler och allt från leasing till kompletta mobilitetslösningar för ett modernt samhälle.

LeasePlan befinner sig i en spännande transformationsresa där stort fokus ligger i att möta kundernas efterfrågan i en alltmer digitaliserad omvärld. Som Marketing Manager kommer kunden och affären att vara i fokus och du ansvarar för att sätta och implementera den kommersiella strategin kring marknadsföring, PR och kommunikation.

Erfarenhet och kompetens

•      Minst fem års erfarenhet från B2B- och/eller B2C-marknadsföring, från byrå eller linjeroll

•      Stark erfarenhet av Digital Marketing B2C

•      Vana av att agera projektledare och driva flera projekt parallellt

•      Positivt om du har erfarenhet av PR & kommunikation

•      Relevant akademisk utbildning eller motsvarande

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är självgående, har ett starkt inre driv och är innovativ samt att du gillar att arbeta i en miljö med högt tempo. Du är kommersiell med ett starkt affärssinne och vill vara med och driva LeasePlans spännande resa i en internationell miljö.

För mer information om rollen, vänligen kontakta Jenny Odar på jenny.odar@headagent.se eller Anna Cygnaeus på anna.cygnaeus@headagent.se