Perfect Day Media

Senior Key Account Manager

Perfect Day Media grundades 2011 av Hannah Widell och Amanda Schulman. De är ett fullservicemediehus som utvecklar och producerar karaktärsdrivet innehåll för alla medieplattformar. Ett mediehus för uppdragsgivare som vill verka och synas på vad de kallar The New World Media Arena. Perfect Day Media har bred kompetens inom rörlig produktion, PR, podcast, sociala medier där de inom samtliga områden skapar nya kreativa och unika samarbeten för både små och stora företag där fokus alltid ligger på den personliga avsändaren med en nära relation till sina följare. Deras nätverk består av några av Nordens mäktigaste profiler och tillsammans med dessa producerar de flera av Sveriges största podcasts.

Vill du arbeta för ett nytänkande fullservicemediehus där du får möjlighet att påverka företagets framtid? Perfect Day Media söker nu en Senior Key Account Manager som kommer att fokusera på affärsområdena influencers, podcasts och rörlig produktion. Ditt uppdrag blir att förstå, inspirera, utveckla och driva dina affärsrelationer från början till slut. 

Om rollen.

  • Ansvara för att bygga relationer med befintliga samt potentiella kunder
  • Ansvara för ett antal mediebyråer där du är deras kontaktperson och företagets representant
  • Ansvara för samtliga av respektive byrås kunder för att säkerställa bästa möjliga resultat
  • Skapa kreativa och unika paketeringar för varje kundsamarbete.

Din erfarenhet.

  • Minst 5 års erfarenhet inom relationsskapande försäljning från medie- och/eller närliggande branscher
  • Har ett väl upparbetat nätverk bland mediebyråer och kund
  • Erfarenhet av att arbeta med olika medieplattformar
  • Har en digital kompetens samt en stor affärsförståelse.

Personlighet.

För att lyckas i rollen är du orädd och självgående och trivs med att odla dina kontakter men att även skapa nya. Du kan strukturera upp din arbetsdag utan att ha färdiga arbetssätt eller processer. Du är stark på förhandling och är lösningsorienterad – och du förstår branded content.