Stockholms Städsystem

Säljare

Stockholms Städsystem är en familjeägd städfirma som varit verksam i städbranschen sedan 1968. Ansvar, kvalitet och omtanke är våra viktigaste ledord. Vi är auktoriserad medlem i Almega Städföretagen och vi var även en av de första miljöcertifierade städfirmorna i Sverige. Vi har som affärsidé att vara Stockholms mest attraktiva städföretag för kunder och personal och det har vi lyckats med. Mellan 90 och 100% nöjda kunder de senaste 10 åren och 100% nöjda medarbetare – det tycker vi är något att skryta med!

Det är inte enkelt att ha Stockholms nöjdaste kunder. Och det är ännu svårare att ha Stockholms bästa arbetsplats – men vi tror att man inte kan ha det ena utan det andra. Ju mer passion, glädje och yrkesstolthet som lokalerna städas med, desto bättre blir resultatet. Därför vill vi inte bara att du trivs på jobbet: vi vill att du ser det som ett rent nöje att arbeta hos oss.

Har du erfarenhet av försäljning inom städbranschen? Har du kunskaper om kontorsstädning? Vill du bli en del av ett team med en brinnande entusiasm för människor och städning? Vi söker nu en Säljare med en brinnande entusiasm för människor och städning som vill bli en viktig del av vårt team. 

Som säljare på kommer du att vara ansvarig för att utveckla vår affär. I ansvaret ingår både bearbetning av nya kunder, från initial kontakt till kalkylering och avtalsskrivning, samt löpande utveckling av befintliga kunder och kontakt med driftsorganisation för att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet.

Då vi inriktar oss i huvudsak på kontorsstädning i Stockholm, är det viktigt att du har erfarenhet från branschen och förståelse för viktiga utmaningar och frågor inom branschen. Det är också viktigt att du tidigare har jobbat med upphandlingar och har erfarenhet kring kalkylarbete, förhandlingar, offert- och avtalsskrivning.

För mer information, kontakta Eric Björn (eric.bjorn@headagent.se) eller Basem Bacchus (basem.bacchus@headagent.se).