Zmarta Group

Partner Relations Manager Electricity Norway

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Elskling, Insplanet, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har ca 300 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.

Zmarta Group är inne i en starkt expansiv och spännande tillväxtfas. Målsättningen är att bibehålla vår mångåriga ledande position på den nordiska marknaden men också att bli marknadsledande inom varje land och produktområde. Genom förvärvet av Elskling under förra året har Zmarta det starkaste erbjudandet inom jämförelse och förmedling av elavtal på såväl den svenska som norska marknaden.

Om tjänsten

Som Partner Relations Manager Electricity för Norge har du det övergripande ansvaret över samtliga samarbetsbolag, elhandlarna på den norska marknaden. Detta är ett dynamiskt arbete där det ställs lika höga krav på såväl sälj som service. I de flesta fall har vi redan ett fungerande samarbete med elbolagen sedan länge och din utmaning blir att bistå dessa med att nyttja vår säljkanal på bästa sätt. Du jobbar nära vår kundservice och våra prishanterare samt produktansvariga inom vår tech organisation. Du kommer att rapportera till Business Area Director Electricity SE/NO.

I rollen ingår:

 • Sälja in nya samarbeten
 • Underhålla befintliga samarbeten
 • Integrera och utveckla effektiva processer gentemot våra samarbetspartners
 • Löpande se över vår prissättningsstrategi
 • Bidra till och medverka i affärsutveckling av elaffären i sin helhet

Om dig

Vi söker dig som är en omvittnat god säljare och relationsbyggare med förmåga att få med dig andra genom god och tydlig kommunikation, engagemang och passion.

 • Starkt driv och resultatfokusering
 • Visionär & entreprenöriell men samtidigt strukturerad i ditt angreppssätt
 • Strategisk men samtidigt hands-on
 • Trygg i dig själv och förändringsbenägen samt mottaglig för feedback
 • Analytisk men samtidigt pragmatisk och kan konkretisera slutsatser i praktisk handling så att omgivningen förstår
 • ”Sense of urgency” men samtidigt eftertänksam och med gott omdöme
 • Serviceminded

Vi tror att du har mångårig kvalificerad och relevant erfarenhet med ett framgångsrikt trackrecord som visar på att du kontinuerligt levererat goda resultat i en säljdriven, transaktionsbaserad och serviceinriktad verksamhet. Det är en stark merit om du har erfarenhet från elbranschen eller jämförbar bransch. Rollen är baserad i Stockholm men en del resor krävs i arbetet.