OneLab AB

Senior Account Manager

OneLab är ett nyetablerat och nytänkande start-up som hjälper företag och dess medarbetare att kartlägga hälsa. OneLab använder den senaste tekniken för att hjälpa företag med dagens hälsoutmaningar. Genom att erbjuda smarta hälsoanalyser kan OneLab skapa hälsosamma arbetsplatser där medarbetare mår bra och kan prestera på topp. Onelab är ett av dem mest snabbväxande bolagen inom deras nisch.

Är du en driven och ansvarstagande säljare som tycker det är viktigt att kunna erbjuda bra lösningar till företag som vill skapa hälsosamma arbetsplatser till sina anställda? Då kan rollen som Senior Account Manager på OneLab vara helt rätt för dig!

I rollen som Senior Account Manager kommer du representera OneLab och etablera kontakten med nya och befintliga kunder. Du arbetar direkt mot beslutsfattare såsom HR-, försäljning och marknadschefer samt andra intressenter. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från initial kontakt och ett första möte till kontraktskrivning och avslut.

Vi söker dig som har:

  • Arbetat minst ett år med B2B-försäljning, gärna med HR som målgrupp, och uppnått goda resultat 
  • Erfarenhet från att ha arbetat med hela säljprocessen; från nykundsbearbetning till långsiktiga kundrelationer
  • Van att identifiera potentiella affärer, prospektera och driva försäljningen mot företagets nya kunder
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Som person är du driven, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare är du en flexibel person som har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du har ett starkt resultatfokus, du drivs av att träffa nya människor samt har en genuin passion för att skapa affärer! Du har ett högt engagemang och tempo i arbetet, arbetar strukturerat och tack vare ditt fokus så tummar du aldrig på kvalitén i uppgifterna som du utför.