Clear Channel Scandinavia

Business Developer Public

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.  

Har du ett starkt intresse för affärsutveckling och brinner för att bygga långsiktiga relationer? Just nu söker vi dig som är redo att axla en affärskritisk roll på ett av Sveriges ledande mediebolag!

Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva utvecklingen av vårt digitala erbjudande gentemot den publika sektorn med syfte att skapa förutsättningar för gynnsamma etableringar av reklamkontrakt i din region. Har du ett starkt intresse för affärsutveckling och brinner för att bygga långsiktiga relationer? Just nu söker vi dig som är redo att axla en affärskritisk roll på ett av Sveriges ledande mediebolag!

Som Business Developer ingår du i avdelningen Development Sweden och rapporterar till Development Director Sweden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kundansvar för ett 30-tal kommuner inom din region, vilken sträcker sig från Stockholm och norrut
  • Etablering av nya affärsrelationer samt vidareutveckling av befintliga avtalspartners, med ett primärt fokus på att säkerställa en god affärsrelation med befintliga kommuner
  • Proaktiv marknadsbearbetning för att identifiera etableringsmöjligheter på den publika marknaden samt säkerställa att Clear Channel möter kommunernas behov genom att bära ut nya koncept och erbjudanden på marknaden.

Utbildning/erfarenhet

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst tre års erfarenhet inom försäljning mot kommuner/offentlig sektor
  • God förhandlingsvana  
  • Körkort B, en stor flexibilitet krävs då resor ingår i tjänsten
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en lösnings- och resultatorienterad person med gedigen förhandlingsvana samt en stark drivkraft att skapa affärer och som brinner för det fysiska kundmötet. Du är lyhörd, relationsskapande och uthållig med mycket god kommunikativ förmåga och hög aktivitetsnivå. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och van vid självständigt arbete. Du är framåtlutad med inställningen att allt är möjligt och du har en god samarbetsförmåga både internt som externt.

Hos Clear Channel står tillväxt, förändring, digitalisering och innovation på agendan. Vi söker dig som precis som vi brinner för att genom utveckling och synlighet göra våra kunder framgångsrika och våra stadsmiljöer än mer dynamiska. Är du den som tillsammans med våra städer runt om i Sverige vill vara med och ta fram nya innovativa sätt för framtidens utomhusreklam.